به گزارش خبرنگار مهر، سيد محمد ميرمحمدي، شامگاه پنجشنبه در مراسم جشن خبرنگار اظهار داشت: در هر شغلی اخلاق حرفه ای وجود دارد و اخلاق حرفه ای خبرنگار، صداقت، درستی، مناعت طبع، وسعت نظر، ظرفیت بالا و هدایت افکار عمومی جامعه به سمت فضائل و کمالات و پیشگیری از عیوب و پیشگیری از تحقیر دیگران و لطمه زدن به شخصیت افراد جامعه است.
وي از خبرنگاران به عنوان دیده بانان منافع ملی و پاسداران مصالح عمومی ياد كرد و يادآور شد: خبرنگاران با افکار و احساسات مردم و جامعه سر و کار دارند و بايد آن را به سمت تعالي هدايت كنند.
استاندار یزد ضمن ابراز خرسندي از برگزاري چنين مراسمي براي خبرنگاران اظهار داشت: حضور خبرنگاران و فعالان رسانه های استان یزد از هر طیف فکری نشان از اتحاد و همدلی آنها دارد.
وی تاکید کرد: خبرنگاری نيز مانند ديگر مشاغل دارای هدف است و برای رسیدن به این هدف به طرح مسیر و ابزار و ادواتی نياز است.
خبرنگاران جز به ارتقاي ارزش هاي اسلامي و تحقق منافع ملي نمي انديشند
میرمحمدی خاطرنشان کرد: خبرنگاران به جز ارتقای ارزش های اسلامی و تحقق منافع ملی کشور هدفی ندارند اما باید دید که این اهداف را چگونه می توان محقق کرد و ابزار تحقق این اهداف را بايد شناخت.
استاندار یزد عنوان کرد: آنچه مسلم است، با تحقق اهداف جزء، اهداف کلان نیز محقق می شود و خبرنگاران باید در این مسیر گام بردارند.
وی تصریح کرد: خبرنگاران دیده بانی امور مختلف را بر عهده دارند و مراقبت های لازم را در همه زمینه ها دارند تا هر جا نیاز به اشاعه و ترویج اموری بود، مسئولان را تشویق کنند و هر جا عیب و ایرادی وجود داشت، از آن جلوگیری کنند.
میرمحمدی در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به نقش روشنگری خبرنگاران عنوان کرد: نقش خبرنگاران تحقیر افراد نیست زیرا منافع ملی ایجاب می کند که در راه اتحاد و همبستگی قدم بردارند.
خبرنگاران بازوي توانمندي براي ساختن فضاي رسانه اي در استان يزد باشند
وی تصریح کرد: خبرنگاران باید تلاش کنند رسانه های یکدیگر را بسازند و با رفع معایب، بازوی توانمندی برای كار يكديگر باشند.
استاندار یزد همچنین به تشریح نقش خبرنگاران در زمینه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی پرداخت و بیان کرد: قلم زدن خبرنگاران در این حوزه ها بسیار ارزشمند است و نقش شرافت قلم و اخلاق خبرنگاری نیز از موضوعات بسیار مهم است.
وی خاطرنشان کرد: باید به خود بیاییم و ببینیم در ارتباط با هدفی که داریم و در ارتباط با مکتب و وظایف اجتماعی که نسبت به هم نوعان خود داریم، چگونه عمل می کنیم و خودارزیابی از اعمال و نوشتار خود داشته باشیم.
رسانه ها فضاي جامعه را فضايي بالنده و دلنشين كنند
استاندار یزد با بیان اینکه خودارزیابی با خودسانسوری بسیار متفاوت است، اظهار داشت: خودسانسوری افکار را به انحراف می کشد و از واقعیات دور می کند و صداقت را از بیان واقعیت ها می گیرد به همین دلیل معنی آن با خودارزیابی متفاوت است.
وی خاطرنشان کرد: رسانه ها باید به کمک هم بیایند و در مسیر ارشاد یکدیگر گام بردارند و فضای جامعه را یک فضای اخلاقی بالنده، دلنشین و صمیمی کنند تا همه افراد در چنین جامعه ای احساس روشن بینی، پیشرفت و تعالی داشته باشند.
میرمحمدی تصریح کرد: تحقق این امر نیاز به تفکر و اندیشه و غلبه بر احساسات و مهار کردن احساسات دارد و خبرنگاران باید بتوانند احساسات را در خدمت تفکر قرار دهند و در راه تعالی هر دو قدم بردارند.
نظر شما