۲۱ مرداد ۱۳۹۳، ۸:۵۱

بادکو:

78 شرکت موفق دانش بنیان در کرمانشاه فعالیت می‌کنند/ پیگیر ایجاد منطقه ویژه فناوری در کرمانشاه هستیم

78 شرکت موفق دانش بنیان در کرمانشاه فعالیت می‌کنند/ پیگیر ایجاد منطقه ویژه فناوری در کرمانشاه هستیم

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: سرپرست پارک علم و فن‌آوری استان کرمانشاه گفت: هم‌اکنون 228 شرکت دانش‌بنیان در پارک کرمانشاه ثبت شده اند که 78 شرکت آن موفق و 34 شرکت آن ناموفق هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز بادکو شامگاه یکشنبه در نشست با شرکت‌های دانش‌بنیان استان کرمانشاه که در محل پارک علم و فن‌آوری استان برگزار شد با بیان  اینکه بر اساس افق 1404 باید 50 هزار شرکت دانش بنیان موفق در ایران داشته باشیم، سهم کرمانشاه از این تعداد را 1200 شرکت عنوان کرد. 

 رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه افزود: برای تحقق این افق لازم است 230 هزار ایده در استان ایجاد شود، 18 هزار شرکت نوبنیان تاسیس شود تا 1200 مورد آن موفق شوند.

وی خاطرنشان کرد: ایده این پارک از سال 1380 شکل گرفت و در سال 1384 مجوز راه اندازی دریافت و مسئولیت آن به جهاد دانشگاهی واگذار شد و در نهایت دو سال بعد شاهد تاسیس آن بودیم.

بادکو افزود: کرمانشاه اولین استان غرب کشور بود که صاحب پارک علم و فناوری شد و هم اکنون هفت مرکز رشد و دو مرکز رشد دانشگاه رازی و دانشگاه علوم پزشکی در چارچوب آن فعالیت دارند. 

بادکو تعداد شرکت های موجود در بخش پیش رشد، رشد و پارک علم و فناوری کرمانشاه را 228 شرکت عنوان کرد و گفت: تا کنون 78 شرکت موفق و 34 شرکت ناموفق نیز از پارک خارج شده اند.

وی ارتقاء سطح فناوری استان به رتبه اول کشور، راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری با 600 میلیون تومان سرمایه، ایجاد دبیرخانه کمیته طرح های دانش بنیان، برگزاری جشنواره منطقه ای فن آفرینی زاگرس و همایش های نقش پارک علم و فناوری در توسعه استان، ایجاد دفتر کارگزاری صدور خدمات فنی و مهندسی به 80 کشور، تاسیس مراکز نوآوری و خلاقیت ، حضور 29 طرح از 40 طرح شرکت کرده در جشنواره علم تا عمل سال جاری، 232 مورد حمایت از مخترعین،ایجاد ارتباطات بین المللی در حوزه علم و فناوری و... را از مهمترین دستاوردها این پارک برشمرد.

سرپرست پارک علم و فن‌آوری استان کرمانشاه، ایجاد منطقه ویژه فناوری، ایجاد پارک علمی کودکان، احداث سایت 50 هکتاری جهت فعالیت های کارگاهی، ایجاد تکنوبازار، ایجاد مجتمع کشت و صنعت گیاهان دارویی، راه اندازی مجمع خیرین فناوری استان، خرید محصولات دانش بنیان و ... را از دیگر اقدامات در دست انجام عنوان کرد و گفت: تاسیس و توسعه مراکز رشد با ایجاد و سازماندهی 378 کسب و کار در فضای استان مهمترین آنها است.  

وی  از برنامه ریزی برای راه ندازی مراکز نوآوری در شهرستان‌هایی که فاقد مراکز رشد هستند خبر داد و افزود: سلسه همایش های نقش پارک علم و فناوری در توسعه استان نیز در سایر شهرستان ها به زودی برگزار می شود.

بادکو تعداد شرکت های موجود در بخش پیش رشد، رشد و پارک علم و فناوری کرمانشاه را 228 شرکت عنوان کرد و یادآور شد: 98 شرکت پیش رشد، 90 شرکت رشد و حدود 40 شرکت نیز در پارک علم وفن‌آوری هستند که 78 شرکت آن موفق و 34 شرکت آن ناموفق هستند.

کد خبر 2348130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha