پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۵۴

کشف خودروهای 1.7 میلیارد تومانی قاچاق در اصفهان

کشف خودروهای 1.7 میلیارد تومانی قاچاق در اصفهان

رئیس پلیس اصفهان با اعلام انهدام باند قاچاق خودروهای گران قیمت خارجی گفت: از اعضای این باند 24 خودرو با قیمت یک تا یک میلیارد و 700 میلون تومانی کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار عبدالرضا آقاخاني در اینباره گفت:ماموران پليس استان در پي كسب خبري مبني بر فعاليت غير قانوني اعضاء يك باند خريداران خودروهاي گران قيمت قاچاق ،موضوع را تحت پيگرد و بررسي قرار دادند. فعاليت اعضاء اين باند به گونه اي بود كه اين افراد خودروها را بصورت غير قانوني و قاچاق از مناطق و كشورهاي حوزه خليج فارس خريداري و به بهانه عبور ازداخل كشور و انتقال به كشورهاي مقصد، آنها را با پوشش اسناد و مدارك جعلي در داخل كشور دپو مي كردند.

رئيس پليس استان اصفهان با اشاره به اجراي عمليات ويژه براي شناسايي اين باند عنوان داشت: نهايتا با پيگيري و تلاش ماموران انتظامي اعضاء پنج نفره اين باند شناسايي و دستگير شدند كه از اين افراد تعداد 24 دستگاه خودروهاي خارجي گران قيمت قاچاق كه هر كدام بين يك ميليارد تا يك ميليارد و 700 ميليون تومان ارزش داشت، كشف و توقيف شد.

 آقاخاني با بيان اينكه مقصد اين خودروها در خارج از كشور آسيا ميانه بوده، افزود: اين افراد بصورت ماهرانه و با مدارك جعلي و متقلبانه قصد داشتند با انتقال خودروها به داخل كشور آنها را شماره گذاري و به قيمت هاي كلان به فروش برسانند كه با تلاش و هوشمندي بموقع ماموران پليس قبل ازعملي كردن اين كار شناسايي و در چند استان كشور از جمله اصفهان دستگير شدند.

فرمانده انتظامي استان اصفهان با توصيه به هموطنان در خصوص معامله و خريد و فروش اين گونه خودروها ، خاطر نشان كرد: قبل از هر گونه معامله از واقعي بودن اصالت اسناد مربوطه از مراجع ذي صلاح از جمله پليس اطمينان و سپس نسبت به خريد خودرو اقدام کنند.

کد خبر 2348430

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha