به گزارش خبرنگار مهر، اسماعيل احمدي بعد از ظهر پنج شنبه در مراسم تجليل از خبرنگاران گلستان، افزود: نبود نقد اسلامي باعث مي شود تا خبرنگار رويداد محور شده و نتواند به مسائل عمقي توجه كند.
وي ادامه داد: تاكيد مقام معظم رهبري بر نقد منصفانه است، ايشان نقد را موجب سازندگي مي دانند اما اينكه در نقد تمام عملكرد يك دستگاه را زير سوال ببريم هم درست نيست.
احمدي با اعلام اين نكته كه در نقد نبايد توهين باشد، افزود: نقد بايد مبتي بر عقل و خرد باشد و در نقد نبايد واكنش سريع به عكس العملي نشان دهيم.
وي ضمن تاكيد بر رسانه اسلامي گفت: تدوين روزنامه اسلامي، تقويت جبهه انقلاب رسانه اي، تقويت فقه و اخلاق اسلامي مي تواند مارا به رسانه اسلامي شدن، برساند.
معاون روابط عمومي سازمان بسيج مستضعفين يكي از اصلي ترين آفت رسانه را روزمرگي دانست و افزود: اگر نقد را از خودمان شروع نكنيم راه به جايي نخواهيم برد.
به گفته احمدي، رسانه ها بايد از يك ابزار قدرتمند به نام اتاق فكر برخوردار باشند تا جريان سازي كرده و ديگران را به دنبال خود بكشند، نه اينكه خودشان دنباله رو كسي باشند.
وي اذعان كرد: در ايران ابتدا يك فرد سياسي ايجاد مي شود و پس از آن سايت و نشريه زده مي شود درحالي كه در رسانه هاي حرفه اي عكس اين اتفاق مي افتد.
وي خاطر نشان كرد: هرجا قواي مقننه اسلامي عمل كردند در برنامه ها و آموزه هاي اسلامي و خدمت رساني به ملت موفق بوده و هر جا برخلاف آن قدن برداشته شد، ناموفق بوده اند؛ فرقي هم ندارد كه در چه دولتي اين اتفاق افتاده است.
معاون روابط عمومي سازمان بسيج مستضعفين با تاكيد بر اين نكته که مقام معظم رهبري كارشناس ترين فرد روزگار پس از بنيانگذار جمهوري اسلامي است، افزود: هيچ كشوري به جز جمهوري اسلامي شرطي به جز مجتهد بودن نداشته و اين باعث شده تا رهبر جمهوري اسلامي فردي مدير، مدبر، عادل و شجاع باشد.
وي ادامه داد: وقتي مقام معظم رهبري به علم رجال، اصول فقه،اقتصاد، ادبيات، وهنر آشناست به راحتي مي تواند تكليف روز را به اقتصاد مقاومتي بدهد.
در ادامه اين مراسم، جانشين فرمانده سپاه نينوا استان گلستان گفت: خبرنگاران بايد آنچه را كه مي بينند با رعايت امانت به مخاطب منتقل كنند.
سرهنگ حسين كريمي اول بعدازظهر پنج شنبه در مراسم تجليل از خبرنگاران با اعلام خبر فوق افزود: رسانه ها بايد حقيقت را به جامعه اطلاع رساني كنند و قضاوت را بر عهده مردم بگذارند.
وي ادامه داد: بسياري از رسانه هاي بيگانه به شدت از صهيونيست حمايت مي كنند و ما به عنوان رسانه اي كه در جبهه بر حق قرار گرفتيم وضيفه داريم تا از ملت مظلوم غزه حمايت كنيم حتي اگر مورد خشم دشمنان واقع شويم.
وي با بيان اينكه در مقابل اين هجمه از رسانه هاي بيگانه بايد از حقوق مظلومان غزه دفاع كنيم، افزود: سپاه نينوا مجموعه بسيج رسانه را براي ايجاد انسجام و يكپارچگي در بين اهالي رسانه شكل داد تا ازين پس رسانه هاي استان بيش از گذشته تاثير گذار باشند.
سرهنگ كريمي اول اظهار كرد: امروز در دنيا رسانه به عنوان ابزار جنگ نرم براي دشمنان قرار گرفته و دشمن از اين ابزار بر عيله اعتقاد، افكار و انديشه هاي ملتها استفاده مي كند كه به تبع جمهوري اسلامي ايران هم از اين گردونه خارج نيست.
وي با اعلام اينكه ما در مقابل اين هجمه بزرگ و پيچيده بايد خودمان را مهيا كنيم، خاطر نشان كرد: راهكار مقابله با اين توطئه و طراحي بزرگ پپيچيدگي خاص رسانه اي در فضاي مجازي است.
جانشين فرمانده سپاه نينوا استان گلستان اذعان كرد: خبرنگاران به عنوان افسران و سربازان اين ميدان جنگ در رسانه ها بايد خودشان را در مقابل اين هجمه هاي تبيلغاتي آماده كنند.
وي با اشاره به اين نكته كه بيگانگان با توطئه هايي مي خواهند انقلاب اسلامي را كمرنگ كنند، افزود: ما تكليف داريم از آرمانها و ارزش هاي انقلاب حمايت كنيم و در مقابل ظلمي كه به ملت هاي مظلوم مي شود سكوت نكنيم.
سرهنگ كريمي اول در خاتمه ضمن تاكيد بر انسجام رسانه ها، افزود: درست است كه نگاه هاي سليقه اي وجود دارد اما اين نگاه سليقه اي را هيچگاه محكوم نمي كنيم؛ همه بايد يكصدا با هدف پيشرفت و توسعه استان در عرصه هاي اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي تلاش كنيم تا همه در زير يك پرچم قرار بگيريم.
نظر شما