۲۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۲۲

طی مراسمی/

رئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان معرفی شد

رئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان معرفی شد

سمنان- خبرگزاری مهر: محمد رضا نقمی به عنوان رئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا میرزائیان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی استان سمنان صبح یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بیان داشت: نظام هستی و آفرینش براساس تغییر، تحول و رفت و آمد است و آنچه مهم است اینکه بنده خاص الهی باشیم و برای رضای او قدم برداریم و در انجام کار خوب به هر اندازه کوتاهی نکنیم و جذابیت دنیا ما را از ساختن آخرت باز ندارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در این مراسم گفت: ایجاد شغل برای فارغ التحصیلان با کسب درآمد، نظام بخشی مناسب از برنامه های اجرایی سنوات اخیر سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بوده که باید تداوم داشته باشد .

سید مجید موسوی به رئیس جدید آن سازمان توصیه کرد تا پیگیر کارها و طرح های شروع شده و نیمه تمام و تکمیل کردن آن باشد.

وی افزود: شروع فعالیت شورا و رئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مصادف با طرح آمارگیری کشاورزی و جذب آمارگیران و آمادگی آن ها برای اجرای دقیق و مطلوب آمارگیری است که نیازمند مدیریت مناسب است .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان داشت: باید دقت شود تا در سپردن کار و محول کردن طرح ها و پروژه ها به مهندسین دارای رتبه عدالت رعایت و بر اجرای درستی کار آنها نیز نظارت شود .

 موسوی گفت:باید برای اشتغال و انجام کارهایی که باعث کسب درآمد برای فارغ التحصیلان می شود برنامه ریزی و توجه جدی شود .

در این جلسه همچنین ایرج ذوالفقاری رئیس وقت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان گزارشی از فعالیت های چهار ساله مسئولیت خود در آن سازمان را ارائه کرد .

در پایان جلسه با تقدیر از ایرج ذوالفقاری و با حکم وزیر جهادکشاورزی، محمدرضا نقمی به سمت رئیس جدید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان منصوب شد.

کد خبر 2351466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha