پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ مرداد ۱۳۹۳، ۸:۵۱

سلیمانی خبر داد:

تعداد زخمی ها به 40 نفر رسید/ بالگرد به زودی اعزام می شود

تعداد زخمی ها به 40 نفر رسید/ بالگرد به زودی اعزام می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام از خسارت شدید مالی به مورموری خبر داد و گفت: خسارت جانی تاکنون گزارش نشده است.

محمد سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تاکنون این زلزله 40 نفر زخمی بر جای گذاشته است و خسارات شدیدی به زیرساختهای منطقه در بخش آب، برق، مخابرات وارد شده است.

وی بیان داشت: با توجه به زلزله دیروز و چند پیش لرزه مردم از آمادگی برای زلزله برخوردار بوده اند و همین عامل باعث شده زمین لرزه خسارات جانی در پی نگذاشته باشد.

سلیمانی تصریح کرد: مسئولان در مورد  زلزله به مردم اطلاع رسانی کرده بودند و تاکنون خسارات مالی شدید وارد شده ولی خسارات جانی گزارش نشده است و همچنین در حال رایزنی برای اعزام بالگرد از کرمانشاه هستیم.

وی افزود: اولویت کمک رسانی به مردم و اعزام مجروحان به بیمارستان است و تاکنون گروههایی برای امدادرسانی اعزام کرده ایم و با توجه گرمای هوا این منطقه نیازمند آب معدنی است.

 

کد خبر 2352001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha