۳۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۴۴

غلامرضا امینی خبر داد؛

حضور تیم قایقرانی ایران در مسابقات جهانی با شعار "زند‌رود همیشه زنده خواهد ماند"

حضور تیم قایقرانی ایران در مسابقات جهانی با شعار "زند‌رود همیشه زنده خواهد ماند"

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: هدف اصلی فدراسیون در حال حاضر مدال آوری در مسابقات آسیایی بوده و قرار است تیم قایقرانی ایران در مسابقات جهانی با شعار "زند‌رود همیشه زنده خواهد ماند" شرکت کند.

 به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا امینی ظهر امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران رسانه‌های گروهی اظهار داشت: هیئت قایقرانی اصفهان یکی از قدیمی‌ترین و بهترین هیئت‌های ما بوده و من در حتی قبل از سال75 نیز به یاد دارم که هیئت استان اصفهان جز سه فدراسیون فعال کشور بوده و در کسب سهمیه و مدال آوری در مسابقات بین المللی نیز موفق بوده است.

وی افزود: متاسفانه در چند سال اخیر با خشک شدن زاینده‌رود فعالیت این فدراسیون نیز کاهش داشته است که این اتفاق بیشتر از همه فدراسیون ها به فدراسیون قایقرانی ضربه زد ولی استان اصفهان همچنان یکی از بازیکن پرورترین استان‌ها بوده و نمونه آن طالبیان بوده که برای ما هم مدال آور بوده و هم سهمیه المپیک گرفته و از این مسئله که چنین قهرمانانی در این استان هستند، خوشحالم و امیدوارم در آینده نیز همانند گذشته جزو بهترین‌ها باشند.

رئیس فدراسیون قایقرانی درباره اینکه با خشک شدن زاینده‌رود و با توجه به اینکه استان اصفهان جزء قطب‌های کشور در این رشته به شمار می‌رود، چه برنامه‌هایی برای مشکل استان دارد، گفت: استان اصفهان با توجه به استعداد هایی که دارد، اهمیت زیادی برای فدراسیون داشته ولی درباره زاینده‌رود باید بگویم که فقط می‌توانیم دعا کنیم که هر چه زودتر زنده شود ولی ورزشکاران ملی پوش اصفهانی مانند طالبیان در پی این مشکل به تهران آمده و در حال حاضر در دریاچه آزادی تمرین می‌کنند.

وی در پاسخ به این سوال که اصفهان جز شاخص‌ترین استان‌ها در رشته قایقرانی بوده و این رشته در اصفهان در حال نابودی است، گفت: اصفهان در سال‌های مختلف و در زمان جریان زاینده‌رود، کمک زیادی به دیگر هیئت‌ها به خصوص چهارمحال و بختیاری کرد که در حال حاضر و در بحران آب زاینده‌رود، به طور قطع این تعامل وجود دارد که دیگر هیئت‌ها به این استان در تمام توان خود کمک کنند و در چهار محال و بختیاری سدی را در وسعتی مناسب برای ورزشکاران اصفهانی در نظر گرفته‌ایم.

امینی بیان داشت: بنده اجرای 3 برنامه را در دستور کار خود دارم اول اینکه برنامه 20ساله ای که تصویب شده است و حدود چهار الی پنج سال از آن گذشته است را ادامه بدهم و در این زمینه دنباله رو مدیران قبلی و پیشکسوتان این رشته باشم.

وی افزود: دومین برنامه فدراسیون گرفتن سهمیه بیستر در مسابقات المپیک ریودوژانیروی یرزیل نسبت به المپیک لندن بوده و امیدورام با تلاش بچه ها و مربیان به این مهم دست پیدا کنیم و در سومین برنامه فدراسیون، می‌خواهیم روی 3 رشته اصلی تمرکز کنیم که هماهنگی بیشتر شود تا بتوانند موفقیت‌های بیشتری برای کشور کسب کنند.

وی ادامه داد: ما در این مسابقات در چهار رشته روئینگ، قایق بادبانی، آب‌های آرام و اسلالوم 44 نفر را اعزام کردیم که 33 نفر در بخش آقایان و 11 نفر در بخش بانوان هستند و با توجه به اردوها، این احتمال را می‌دهیم که جزو فدراسیون‌های خوب این دوره باشیم.

امینی درباره برنامه بخش‌های مختلف فدراسیون بیان کرد: در راس همه برنامه ها مسابقات آسیایی که در پیش رو داریم هست و بعد از آن نیز برنامه ها بر مبنای المپیک برزیل برنامه ریزی خواهد شد؛ البته ما در یکی از رشته‌ها در مسابقات جهانی فرانسه که حدود یک ماه دیگر بوده، در سه رده سنی افرادی را اعزام می‌کنیم و مخارج این اردو را یک شرکت اسپانسر اصفهانی می‌پردازد که شعار آنها در مسابقات فرانسه، "زند‌رود همیشه زنده خواهد ماند" است.

وی درباره صحبت‌هایی که درباره تعلیق فدراسیون قایقرانی مطرح بود، گفت: فدراسیون ما تعلیق نشده است و اساسنامه آن نوشته شده و بر مبنای صحبت‌های کمیته المپیک فدراسیون مستقل است و در انتخابات مجمع همه متوجه این موضوع شدند که رئیس فدراسیون آسیا که در سالهای پیش نیز به اصفهان آمده، در نامه ای آن را تبریک گفت و متن نامه را در تماسی با خبرنگاران شرح خواهم داد.

امینی درباره اینکه فعالیت برخی رشته ها کاهش پیدا کرده و کنار گذاشته شده اند، گفت: در برخی رشته‌ها مانند بادبانی فعالیت مطلوبی نداشته ایم که دلیل این کاهش فعالیت گران بودن امکانات و گران بودن وسایل است که البته در مکانهایی مانند انزلی و نوشهر این فعالیت هنوز در حال اجراست و در تلاش هستیم با کمک شرکت های خصوصی این فعالیت را در کیش نیز گسترش دهیم.

وی ادامه داد: در رشته رفتینگ به علت برخی عوامل طبیعی بی نظمی هایی نیز داشته ایم که با کمک دوستانمان در استانهای اصفهان و چهارمحال بختیاری نظمی خواهیم داد و در پی این نظم در استانهای دیگر مانند البرز و کردستان بُعد این رشته را توسعه خواهیم داد.

رئیس فدراسیون قایقرانی  در جواب به سوالی مبنی بر اینکه"در دوره مدیریت سابق بجز این اوخر آرامش زیادی در این فدراسیون وجود داشت که موجب رشد قایقرانی کشور و تیم ملی شد"برای باز گردانی این آرامش چه اندیشه‌ای دارید، تصریح کرد: در بین سالهای 75 تا 90 و 91 آرامش خوبی در فدراسیون حاکم بود که کمک زیادی به تیم ملی کرد ولی در این اواخر برخی عوامل که جای گفتنش نیست باعث بهم خوردن این آرامش در فدراسیون شد که ما در تلاشیم با همدلی و همکاری این آرامش بازگردد و من به خانواده بزرگ قایقرانی بخاطر همدل بودن افنخار میکنم و امیدوارم با کمک یکدیگر مشکلات حل شود.

وی درباره گرفتن میزبانی مسابقات بین‌المللی افزود: فدراسیون ما سه دوره میزبان مسابقات آسیایی بوده است و یکی از بهترین دریاچه‌ها را در آزادی داریم و قطعا در دوره های دیگر نیز اعلام آمادگی برای میزبانی خواهیم کرد ولی میزباتی ما فقط در حوزه آسیایی خواهد بود و میزبانی دیگری نخواهیم داشت.

امینی  ادامه داد: ما در تلاشیم که چند استخر و دریاچه خوب را در اصفهان با عنوان یک باشگاه احداث کنیم که امیدوارم این امر با کمک بخش خصوصی و استعداد هایی که استان اصفهان دارد اتفاق بیفتد و ما یک از بهترین مجموعه ها را در سطح بین المللی و مخصوصا آسیایی خواهیم داشت.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به استعداد طبیعی بالای کشور فدراسیون چه اقداماتی برای رشته کاناپولو و قایقرانی همگانی دارد گفت: در رشته کاناپولو میتوانیم در استانهای اصفهان و چهار محال و بختیاری سرمایه گذاری خوبی کنیم و نتیجه نیز بگیریم ولی چون این رشته در بازی های آسیایی نیست در الویت قرار ندارد ولی بزودی به محوریت استان اصفهان و چهار محال بختیاری مکانهایی بنا خواهیم کرد که با توجه به کمبود آب در کشور و محیج بودن و همگانی بودن رشته کاناپولو در کشور میتوان برای همگانی شدن قایقرانی سرمایه گذاری کرد.

رئیس فدراسیون قایقرانی درباره مشکلات مالی قایقرانی گفت: نمی‌خواهم دیگر فدراسیون ها و مخارج آنها را زیر سوال ببرم ولی ما سه فدراسیون جهانی را در یک فدراسیون جا داده‌ایم و عملاً فدراسیون ما خرج بالایی دارد ولی بودجه این فدراسیون کم است و مخارج بالا در رشته قایقرانی بسیار برای ما مشکل ساز شده است.

وی افزود: ولی جای امید در این رشته این است که ما تولید کننده داخلی داریم که تجهیزاتش برای ورزش همگانی خوب است ولی تنها عیب این تولیدات این است که برای ورزش حرفه ای نمی‌توان به کار برد و در ورزش حرفه ای و مسابقات وسایل باید کیفیت عالی داشته باشند که با توجه به وارداتی بودن این وسایل مخارج این رشته نیز بالا رفته است.

امینی درباره اینکه در فدراسیون امتیاز آقایان بالاتر است یا بانوان گفت: در بحث قایقرانی فرقی بین اقایان و بانوان ندارد و اصل انتخاب شایسته ترین فرد است ولی مسئولین ما در جلسه ای که با آقای هاشمی داشتند بیان شد که کیفیت مهمتر از کمت است و مهم مدال آوری است ولی استثنایی برای خانم ها در نظر گرفتند و کمیت را ملاک قرار دادند و نعداد بانوان را بالا بردند که تعداد بانوان ما به 11 نفر در مسابقات رسید که زیر نظر مربی خوب تیم ملی خانم اشرف تمرین می کنند.

وی درباره مشکلات موجود در فدراسیون افزود: بگذارید اول از حسن های فدراسیون بگویم که به جرات میتوانم بگویم بزرگترین حسن فدراسیون ما وجود انسان های دلسوز در فدراسیون است که همه با عشق برای قایقرانی تلاش می کنند و بنده از سال 75 که در امور فدراسیونها بودم می دانم که چگونه مسئولانی در این رشته هستند.

وی افزود: دو مشکل بزرگ در این رشته وجود دارد یکی نبودن پیست و مکان مناسب برای تمرین بوده که ما این را تا حدی توانستیم با سدها و رودخانه ها برطرف کنیم ولی با افزایش شدت خشکسالی ، این مسئله دوباره به یک مشکل بزرگ تبدیل شد.

رئیس فدراسیون قایقرانی خاطرنشان کرد: دیگر مشکل فدراسیون ما کمبود تجهیزات به علت گرانی است که در سالهای اخیر با توجه به مدالهایی که این رشته داشته است توجه خاصی به این رشته شده که در بخش تولید داخلی اگر بتوانیم از تولید کننده حمایت کنیم این مشکل را تا جای امکان حل می کنیم.

کد خبر 2355023

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha