به گزارش خبرنگار مهر، در دومین روز از هفته دولت، پیش از ظهر امروز دوشنبه جلسه مشترک شورای اداری استان البرز و شهرستان نظرآباد در سالن اجتماعات فرمانداری با حضور استاندار، معاونان، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و امام جمعه این شهرستان و جمع قابل توجهی از مدیران تشکیل شد.
در این نشست شهریار آقایی فرماندار نظرآباد کمآبی و کمبود مراکز درمانی را مهمترین معضل این شهرستان اعلام کرد و اظهار داشت: با اقدامات انجام شده و مشارکت مردم در نظرآباد شاهد کمترین میزان قطعی آب بودیم.
وی تاکید کرد: البته در روستاهای این شهرستان به دلیل حفر چاههای غیرمجاز، قطعی آب بیشتر از نقاط دیگر بوده است.
این مسئول با تاکید براینکه احداث شهرک صنعتی نظرآباد دو با پیگیریهای انجام شده در دستور کار قرار گرفته است افزود: با تمهیدات انجام شده تا مهر سال آینده زمینهای آن قابل واگذاری خواهد بود.
آقایی تصریح کرد: شهرک صنعتی نجمآباد نیز یکی از شهرکهای در دستور کار این شهرستان بود که متاسفانه به دلیل کمبود آب هنوز به مرحله اجرایی نرسیده است.
فرماندار نظرآباد در بخش دیگری از سخنان خود به بحث سیستم جمعآوری فاضلاب در شهرستان اشاره کرد و گفت: این شهرستان با توجه به جمعیتی که دارد فاقد سیستم جمعآوری فاضلاب است..
آقایی ادامه داد: با بررسیهای انجام شده اعتبار مورد نیاز برای احداث سیستم جمعآوری اطلاعات 110 میلیارد تومان تخمین زده شده است.
وی بحث حمل و نقل و بهداشت و درمان را نیز از دیگر مشکلات و کمبودهای این شهرستان عنوان کرد و افزود: این شهرستان با جمعیت موجود تنها یک بیمارستان با 62 تخت و یک درمانگاه دارد.
به گفته این مسئول احداث یک پلیکلینیک مجهز در این شهرستان یکی از مهمترین نیازها است.
بیکاری مهمترین مشکل جوانان نظرآبادی
حجتالاسلام مفید کیایی نماینده مردم شهرستانهای نظرآباد، ساوجبلاغ نیز در این جلسه یکی از مهمترین مشکلات شهرستان نظرآباد را بیکاری جوانان اعلام کرد و از مسئولان خواست تا تدابیر اساسی در این خصوص اندیشیده شود.
در ادامه این نشست رضا گلمحمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز نیز خواستار توسعه سرانههای ورزشی در این استان شد و گفت: در شهرستان نظرآباد ورزشگاه پنج هزار نفری در نظر گرفته شده است که امیدواریم با تمهیدات اساسی و اختصاص اعتبارات این مهم هرچه سریعتر به تحقق بپیوندد.
مسئولان موظف به ارائه خدمات به مردم هستند
در این نشست سید حمید طهایی استاندار البرز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، با اشاره به شاخصه های اخلاقی و رفتاری شهید رجایی گفت: شهید رجایی اسوه صبر، از خودگذشتگی و معرفت؛ جلوه ای بارز از نمونه یک انسان واقعی بود که همواره در برابر مردم خضوع و فروتنی داشت.
وی با طرح این سئوال که آیا مدیران ما در دستگاه های اجرایی نیز اینچنین هستند؟ افزود: اگر ادعا می کنیم و اینچنین نیستیم که شهید بزرگوار رجایی بوده اند هم جفا به آنها جفا داشته ایم و هم به خود؛ چرا که رجایی به آنچه می گفت عمل هم میکرد.
استاندار البرز در ادامه با اشاره به سلسله سفرهای شهرستانی در هفته دولت گفت: فسلفه حضور در هر شهرستان با حضور هیئتی از مسئولان در آن است که فرصتی برای شناخت مشکلات دست میدهد و قدمی در جهت رفع آنها است.
وی با بیان اینکه فرصت در دوران مسئولیتها به مثابه ساعت شنی زود گذر و اندک است؛ خطاب به مدیران تصریح کرد: در فرصتی که دولت تدبیر و امید در اختیار قرار داده است، باید امور زیربنایی استان را بسازیم.
استاندار البرز افزود: مسئولان در دستگاههای مختلف موظف به ارائه خدمات به مردم و توسعه شهر هستند.
وی گفت: در این راستا هر چقدر توان داریم باید در مسیر خدماترسانی به مردم به کار گرفته و در این راه از هیچ خدمتی فروگذاری نکنیم.
نیازهای البرز زیربنایی و توسعه زیرساختهاست
استاندار البرز با اشاره به اینکه نیازهای اصلی این استان زیربنایی و توسعه زیرساختهاست تاکید کرد: استان البرز و شهرستانهای تابعه آن نیازمند توجه بیش از پیش مسئولان هستند و لازم است اعتبارات اساسی در این زمینه تخصیص داده شود.
وی با اشاره به نامگذاری امسال با نام سال جهاد اقتصادی و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی افزود: باید تمام توان خود را برای تحقق شعار امسال به کار گیریم.
طهایی اجرای برنامههای فرهنگی و مدیریت اقتصادی را گامی مهم در جهت تحولات اساسی و تحقق شعار امسال عنوان کرد.
ارائه گزارشی از پتانسیلها و ظرفیتهای نظرآباد و همچنین مشکلات فعلی این شهرستان از محورهای این جلسه بود.
سیستم جمع آوری تصفیه فاضلاب نظرآباد، پیگیری ادامه خط مترو هشتگرد – نظرآباد، افزایش سرانههای بهداشتی و درمانی، راه اندازی موزه شهدای نظرآباد، توسعه راه های روستایی و ایجاد زیرساخت های اساسی در 2 هزار و 280 هزار واحد مسکن مهر نظرآباد از جمله دغدغه های این شهرستان بود که توسط فرماندار تشریح شد.
نظر شما