به گزارش خبرنگار مهر، سید علی قاسمی صبح شنبه در نشست با خیران شهرستان قائمشهر افزود: منابع مالی دولت برای کیفیت بخشی و سازماندهی آموزش و پرورش کافی نیست لذا برای توانمندسازی معلمان و بهبودبخشی مدیریت کلاسها به انسانهای بزرگی همانند مردان و زنان مدرسه ساز نیازمند است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه محل دانایی جامعه مدرسه است اظهار داشت : کشورهای توسعه یافته دنیا ، کشورهایی هستند که انسانهای دانایی را خلق کرده و برای دانایی هزینه کرده اند.
قاسمی با بیان این نکته مبنی براینکه ماده 30 قانون اساسی وظیفه دولت را فراهم کردن بسترهای لازم برای تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش تعیین کرده است گفت : آموزش و پرورش متعلق به دولت نیست لذا دست نیاز به سوی شما خیران مدرسه ساز دراز می کنیم.
وی افزود : امروز آمورزش و پرورش علاوه بر بهره گیری از روح بزرگ شما در امر مدرسه سازی نیازمند مشارکت شما برای کیفیت بخشی خود است.
وی برای پذیرش پشتیبانی مالی و فکری خیران مدرسه ساز استان اعلام آمادگی کرد وگفت : بواسطه کار خیری که شما انجام می دهید اگر در مدرسه ای که ساخته اید فقط یک دانش آموز خوب تربیت شود شما در تمام خدماتی که آن دانش آمور بعدها به جامعه عرضه می دارد شریک خواهید بود.
آیت الله معلمی امام جمعه قائمشهرو نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه رئیس جمهور را مردم انتخاب می کنند و مجلس هم منتخب مردم است اظهار داشت : کارهای اجرایی هم مستقیم و غیر مستقیم توسط مردم اجرا می شود پس فرصت را غنیمت شمرده و تمکنی خدا به ما عطا کرده با دست خودمان ببخشیم و نگذاریم این تمکن مالی بعداز مرگمان بخشیده شود.
رئیس آموزش و پرورش قائمشهر گفت : هزینه کردن برای آموزش و پرورش سرمایه گذاری است و با مشارکت همه مردم میتوان بهره وری آموزش و پرورش را ارتقاء داد.
قاسمی هدف آموزش و پرورش را تربیت انسان عالم و فداکار و مؤمن دانست و تأکید کرد : به همین منظور مقام معظم رهبری سال 93 را سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی نامیدند.
وی با اشاره به اینکه دغدغه امروز آموزش و پرورش برقراری عدالت آموزشی است عنوان کرد: از نظر فضا و تجهیزات دچار چالش هستیم و اگر قرار است عدالت اتفاق بیفتد باید به مقوله فضا و تجهیزات و نیروی انسانی توجه شود.
رئیس آموزش و پرورش قائمشهراز ساخت 60 مدرسه توسط خیرین در قائمشهر خبر داد و افزود : غالب مدارس قائمشهر قدمت 90 ساله دارند و 70 درصد مدارس تخریبی بوده و 30 مدرسه دوشیفته و 26 مدرسه نیازمند به تجهیزات هستند.
قاسمی اظهار داشت : قائمشهر 47 هزار دانش آموز دارد که پنج هزار نفر آن در مدارس خاص درس می خوانند و 42 هزار نفراز فضا وتجهیزات لازم برخوردار نیستند و این عدالت آموزشی نیست.
وی اظهار امیدواری کرد با حمایت خوب خیرین ، آیت اله معلمی و مسئولین شهری آموزش و پرورش قائمشهر به اهداف عالی خود از جمله برقراری عدالت آموزشی برسد.
معاون عمرانی استاندارمازندران اظهارداشت : خیرین مدرسه ساز در راه اعتلای فرهنگ این مرز و بوم گام برداشته اند و با ساخت هر کلاس درس درب های زندان را با دستان توانمند خود می بندند.
علی نبیان خیران را انتخاب شده خدای حق تعالی دانست و گفت : خیرین مدرسه ساز کسانی هستند که گام بلندی برای اعتلای کشور برداشته اند و این لیاقت را خداوند به هرکسی عطا نمی کند.
معاون عمرانی استاندارمازندران با اشاره به اینکه آنچه از دل برآید بر دل نشیند عنوان کرد : دانش آموزان باید پا به پای علم حرکت کنند و برای پیشرفت کمی و کیفی آموزشی نیاز به امکانات به روز دارند که خیران مدرسه ساز با ساخت کلاس و اهدای تجهیزات آموزش و پرورش را در تحقق این امر یاری می کنند.
این مقام ارشد استان اظهار داشت : چرا دنیا نتوانست مقابل ایران بایستد؟ چون ملت ایران نخواستند و همه جا یار و یاور انقلاب و دولت و گوش به فرمان مقام معظم رهبری بودند.
نظر شما