۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۷:۱۰

دو مرغداری 20 هزار قطعه ای در ایلام به بهره برداری رسید

دو مرغداری 20 هزار قطعه ای در ایلام به بهره برداری رسید

ایلام - خبرگزاری مهر: دو مرغداری 20 هزار قطعه ای در ایلام با حضور برخی از مسئولان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام ظهر شنبه در این آیین گفت: دو مرغداری 20 هزار قطعه ای در شهرستان سیروان با حضور مسئولین شهرستانی در هفته دولت به بهره برداری رسیده است.

عبدالرضا بازدار گفت: 963 میلیون تومان برای بهره برداری از این دو واحد تولیدی و  از محل اعتبارهای طرح توسعه بخش کشاورزی سرمایه گذاری شده است.

این مسئول افزود: راه اندازی این دو واحد مرغداری  زمینه اشتغال 20 نفر را فراهم کرده است.

وی اظهار کرد: هر کدام از واحدهای تولیدی در هر دوره 40 تا 45 تن گوشت سفید تولید خواهند کرد.

این مسئول بیان داشت: سالانه ۲۵ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود و برای ارتقا وضعیت این بخش دو واحد کشتارگاه صنعتی در ایلام ایجاد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام مقدار تولید گوشت مرغ استان را ۵۰ هزار تن و مصرف سرانه ایلامی‌ها را ۱۵ هزار تن در سال اعلام کرد.

 

کد خبر 2360651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha