۱۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۰:۱۳

موسوی با مهر مطرح کرد:

خسارت 332 میلیاردی خشکسالی به کشاورزی استان سمنان/ تخصیص یارانه برای اجرای آبیاری تحت فشار

خسارت 332 میلیاردی خشکسالی به کشاورزی استان سمنان/ تخصیص یارانه برای اجرای آبیاری تحت فشار

میامی - خبرگزاری مهر: مدیرکل جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه بخش کشاورزی استان با بررسی های انجام شده 332 میلیارد تومان از خشکسالی خسارت دیده است، گفت: تغییر الگوی کشت راهکار اساسی برای اصلاح الگوی مصرف آب در بخش کشاورزی است.

سید مجید موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به تخصیص 11میلیارد ریال اعتبار برای جبران خسارت دیدگان عشایر استان سمنان، افزود: خشکسالی سطح مرتع های استان را با کاهش مواجه کرد و در این راستا عشایر برای تهیه علوفه دامهای خود با مشکلات روبرو هستند و خسارات فراوانی دیده اند.

وی ضمن بیان اینکه بخش کشاورزی استان با بررسی های انجام شده 332 میلیارد تومان از خشکسالی خسارت دیده است گفت: این خسارات در بخش های دامداری، زراعت و باغبانی، منابع طبیعی، شیلات، محیط زیست و آبخیزداری بوده است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان سمنان نقش حیاتی بخش کشاورزی در اقتصاد ملی و اشتغالزایی و تأمین غذای جامعه را یادآور شد و تصریح کرد: لازم است که از منابع و ابزارهای موجود در این بخش به بهترین نحو ممکن استفاده شود.

موسوی افزود: پی گیری های زیادی از طریق مراجع مختلف استانی صورت گرفته است و این امر منجر به این شد که نامه ای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به معاونت راهبردی ریاست جمهوری نوشته شده که 100میلیارد تومان تسهیلات کم بهره، 40 میلیارد تومان در خصوص اعتبارات بلاعوض برای پروژه های عمرانی و 30 میلیارد تومان دیگر برای خسارت هایی که در زمینه دام، طیور، عشایر، آبزیان وارد شده است تامین شود.

امکان استمهال وام های کشاورزان خسارت دیده میامی

وی گفت: به همین نسبت با توجه به خساراتی که در شهرستان میامی وارده شده است به کلیه کسانی که در اثر خشکسالی متحمل ضرر شده اند از طریق بانک کشاورزی پیگیری کرده ایم و امکان استمهال وام های آنها وجود دارد.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: دامداران و کشاورزانی که بدهکار به بانک هستند به بانک کشاورزی مراجعه کرده و نسبت به تمدید وامشان اقدام کنند.

اختصاص اعتبار یک میلیارد تومانی برای تأمین علوفه مورد نیاز دام های عشایر استان

موسوی یادآور شد: اعتباری حدود یک میلیارد و 100 میلیون تومان برای تامین علوفه عشایر استان اختصاص داده شد که بر اساس تعداد دام عشایر در شهرستانها این اعتبار را توزیع کرده و در اختیار صندوق های توسعه بخش کشاورزی قرار می دهیم.

وی در پایان به اعتباری که در خصوص آبیاری تحت فشار اختصاص یافته است اشاره کرد و گفت: به هر کشاورزی که علاقمند به اجرای این نوع آبیاری باشد به ازای هر هکتار پنج میلیون 600 هزار تومان یارانه تعلق خواهد گرفت.

کد خبر 2361676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha