پیشکسوت دوچرخهسواری استان مرکزی با اشاره به تنزل رشته دوچرخه سواری در استان می گوید: عدم حمایت از ورزشکاران در قالب باشگاهداری دلیل این تنزل در رشته دوچرخهسواری استان بوده است.
سعید امجدی با بیان اینکه افرادی که در گذشته خود را در این استان ذی نفع و دوچرخهسوار میدانستند نتوانستند باشگاهداری را به صورت پایدار در استان به ثبات برسانند، تصریح کرد: همین دلیل باعث شد دوچرخهسواران استان که دارای مقامهای قهرمانی بودند به استانهای دیگر بروند و در باشگاههای آنها مشغول فعالیت شوند.
این در حالی است که به گفته مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی براساس تحقیقات انجام شده در استان مرکزی 25 درصد دانشآموزان به علت عدم تحرک کافی دچار مشکلات ستون فقرات و اسکلتی هستند.
غلامرضا فتحآبادی در جلسه شورای ورزش همگانی و تفریحی استان مرکزی با اشاره به ضرورت توسعه ورزش در استان مرکزی اظهار کرد: نهادینه کردن جایگاه ورزش در نظام آموزش و پرورش ضروری است و ترویج و توسعه ورزش از دوران کودکی و از مهدهای کودک باید آغاز شود.
نقش اساسی صنایع استان در توسعه ورزش
فتحآبادی با تاکید بر نقش اساسی صنایع در توسعه ورزش گفت: باید پیگیریهای لازم برای ایجاد دفتر ارتباط با صنایع در حوزه ورزش استان ایجاد شود.وی بر لزوم تشکیل کمیتههای ورزشی در ادارات و دستگاههای استان تأکید و تصریح کرد: در صنایع استان امکانات و فضای ورزشی خوبی وجود دارد که متاسفانه به دلیل نگاههای بخشینگر استفاده از این فضاها برای ورزش همگانی آزاد نشده است.
سرپرست سابق تیم فوتبال شهرداری اراک و کارشناس ورزشی استان مرکزی با اشاره به عدم حمایت صنایع از تیمهای ورزشی گفت: تنها از صنایع استان برای مردم آلودگی زیست محیطی دارد و نفع آن نصیب بخش ورزش و ورزشکاران استان نمی شود.
محمدرجائیان در گفتگو با مهر تصریح کرد: اگر امروز کارخانه و شرکت ها برای باشگاه داری جلو نمی آیند باید بگوییم که هم مدیران کارخانه ها مقصر هستند و هم مسئولان ورزش استان.
وی ادامه داد: باید هر دو طرف با یکدیگر مذاکره کنند و آن تعامل مورد نظر برقرار شود تا بعد از آن نتیجه بدست آید.
رجاییان اضافه کرد: به طور مثال در فوتبال اراک هیچ کارخانه ای تیمداری نمی کند و متاسفانه مدیریت قدیمی وحاکم بر فوتبال ما شرایط به گونه ای شده که اگر کارخانه بیاید و بگوید ما می خواهیم در فوتبال تیمداری کنیم برخی از مسئولان فوتبال اراک حاضر به مذاکره و پیگیری این مسائل نیستند که حالا هم می بینیم که یک تیم فوتبال در لیگ یک هم نداریم.
عدم حمایت صنایع از ورزش استان ناشی از عملکرد بد مدیریت در ورزش است
وی عدم حمایت صنایع از ورزش استان را ناشی از عملکرد بد مدیریت در ورزش دانست و گفت: شما دراین چندسال چه موفقیتی در فوتبال اراک دیده اید که حالا یک کارخانه یا اسپانسری جلو بیاید و تیمداری کند؟ یا اینکه چقدر مسئولان درهیات فوتبال با کارخانه ها وارد مذاکره شده اند؟ بالاخره اگر ما انتظار داریم که کارخانه ها حمایت کنند آنها هم از مسئولان ورزش عملکردی باموفقیت می خواهند نه اینکه فقط ناکامی باشد.
ایجاد شرایط مساعد برای ورزش از جمله وظایف مسئولان استان است. مسئولان زیربط ورزشی استان مرکزی باید شرایطی را ایجاد کنند که در آن ورزشکار با انگیزه به مسابقات برود و افتخارآفرینی کند اما این ورزشکاران به دلیل نبود حمایت، امکانات و مشکلات مالی یا نبود تیم و اسپانسر در استان برای شهرها و استان های دیگر افتخارآفرینی می کنند و این برای ورزش استان مرکزی اتفاق خوبی به حساب نمی آید.
نبود اسپانسر برای تیمداری مشکل جدی استان است. چرا که تیمهای ورزشی استان در شهر صنعتی اراک تنها ماندند. اما ورزش وجوانان و هیات های مورد نظر باید از ورزشکاران مدال آور و با استعداد حمایت کنند و ایجادانگیزه کنند و آنها را زیر نظر داشته باشند تا آن ورزشکار هم از کسب مدال و افتخارخسته نشود و برای استان مرکزی فعالیت کرده و مدال بیاورند.
به گفته یکی از کارشناسان ورزشی استان در ورزش فوتبال شهر هزینه میلیاردی می شود و هنوز موفقیتی بدست نیامده است اما اگر قسمتی از این بودجه صرف دیگر رشته ها و ورزشکاران شود قطعا نتیجه ای طلایی برای استان و کشور بدست می آید.
........
گزارش: علی صفایی راد
نظر شما