۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۴:۴۷

عبدالله‌زاده:

کشاورزی و دامداری اولویت اول برنامه های دولت باشد

کشاورزی و دامداری اولویت اول برنامه های دولت باشد

بیرجند - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستان‌های بشرویه، طبس، فردوس و سرایان گفت: با توجه به شرایط موجود کشاورزی و دامداری باید اولویت اول دولت باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی عبدالله‌زاده ظهر چهارشنبه در جمع اهالی روستای باغدهک اظهار کرد: کشاورزی و دامداری که قوت و غذای مردم از آن تامین می‌شود باید اولویت نخست کارها قرار گیرد اما با این وجود دولت قبل و حتی دولت کنونی در بحث توجه به بخش کشاورزی و دامداری کوتاهی می‌کنند.

وی بیان کرد: امروز مسئولین دولتی با دست خالی و به سختی در پی حل مشکلات مردم هستند و وضعیت اعتباری کشور مناسب نیست.

عبدالله‌زاده با بیان اینکه مسئله کشاورزی و آب امروز مسئله مهمی حتی در سطح کشور است، اظهار داشت: در 10 سال آینده زندگی کردن در بخش‌هایی از استان خراسان جنوبی با این شرایط خشکسالی امکان پذیر نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه از امسال به بعد هر سال خشکسالی معادل 15 سال خشکسالی اخیر ضربه می‌زند، افزود: همه هدردهی آب در بحث کشاورزی است لذا باید روش‌های آبیاری را عوض کنیم و به جای استفاده از روش‌‌های سنتی از روش‌های نوین آبیاری چون آبیاری تحت فشار استفاده کنیم.

عبدالله‌زاده ادامه داد: در مجلس طرحی در خصوص اعطای اعتبارات بلاعوضی در بحث آبیاری تحت فشار داده شده که امید است تصویب شود.

اختصاص 250 میلیارد تومان به چهار استان کشور از محل ستاد مدیریت بحران و وزارت کشور

نماینده مردم شهرستان‌های بشرویه، طبس، فردوس و سرایان بیان داشت: مشکل آب نه تنها در خراسان جنوبی بلکه حتی در اصفهان، کرمان، یزد و... نیز وجود دارد که این بحران جدی باید با ترویج نحوه صحیح مصرف آب، احیا و مرمت قنوات پیگیری شود.

عبدالله‌زاده با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی و دامداری گفت: امروزه مشکلات زیادی در بحث گرانی بذر، کود، سم، ماشین آلات و ... در پیش روی کشاورزی و دامداری قرار دارد.

عبدالله زاده به اختصاص 250 میلیارد تومان برای چهار استان کشور از محل ستاد مدیریت بحران و وزارت کشور خبر داد و گفت: استان خراسان جنوبی یکی از این چهار استان است.

عدم واگذاری زمین سبب مهاجرت روستاییان شده است

اسدی؛ رئیس شورای روستای باغدهک نیز در این جلسه بیان کرد: عدم تخصیص اعتبار برای لای‌روبی و مرمت قنات باغدهک با توجه به خشکسالی‌ها و تخریب سال های اخیر سبب افت سطح آب وعاملی برای مهاجرت اهالی روستا شده است.

وی اجرای طرح هادی، تخصیص اعتبار برای مباحث فرهنگی برای رفع فقر فرهنگی و بالا بردن سطح سواد مردم روستا و همچنین احداث خانه روستا را از جمله خواسته های مردم روستای باغدهک برشمرد.

اسدی بیان کرد: بحث واگذاری زمین مشکل بزرگی برای اهالی روستا است که این مهم عاملی برای مهاجرت روستاییان شده است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه نیز در این جمع گفت: کار احیا و مرمت قنات باغدهک در دو فاز انجام شده است.

سرچاهی با بیان اینکه از سال 87 به بعد اعتباری برای لای‌روبی وجود نداشته است، اظهارداشت: برای اجرای تمامی پروژه‌ها 15 درصد اعتبار توسط مالکین و خودباری‌ها و 85 درصد دیگر از طریق تسهیلات بلاعوض بوده است.

وی با اشاره به عدم بکارگیری مغنی گفت: در این راستا نمی‌توانیم مغنی افغانی بکارگیری کنیم و مغنیان از هیچگونه پوشش بیمه ای و حمایتی برخوردار نیستند.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان بشرویه نیز در خصوص مشکل واگذاری زمین گفت: تمامی مجوزها و توافقات صورت گرفته و زمین ها نیز از منابع طبیعی تحویل شده اما تنها مشکل واگذاری قانون ابطال پروانه های دام بوده که باز هم برای اهالی مشکل ساز است.

میرمصعبی افزود: برای تامین زمین مسکونی نیز در حاشیه و داخل روستا زمین های شخصی زیادی وجود دارد که با توافق بین مالکین و بنیاد مسکن می توان تملک و اجازه ساخت و ساز را صادر کرد.

میرمصعبی بیان داشت: اقدامات اولیه اجرای طرح هادی روستای باغدهک انجام و برای این امر مبلغ 65 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که به محض اختصاص کار عملیاتی آن آغاز خواهد شد.

 

کد خبر 2363537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha