پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ شهریور ۱۳۹۳، ۹:۱۸

کاروان خادمان رضوی ایلام را عطرآگین کردند/ برنامه‌های حضور در استان

کاروان خادمان رضوی ایلام را عطرآگین کردند/ برنامه‌های حضور در استان

ایلام - خبرگزاری مهر: در آستانه میلاد با سعادت حضرت علی‌ابن موسی الرضا(ع) کاروان خدام رضوی به همراه پرچم متبرک بارگاه ملکوتی امام هشتم روز گذشته در نقاط مختلف استان ایلام حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار مهر، جشن ویژه زیر سایه خورشید در شب میلاد با سعادت امام رضا(ع) و همزمان با گرامیداشت دهه کرامت شنبه شب ساعت 21 در مصلی ایلام برگزار خواهد شد.

دیدار با بیماران بیمارستان‌های امام(ره) و مصطفی خمینی، دیدار با زندانیان و بازدید از مرکز سالمندان بهزیستی از جمله برنامه‌های این خدام در استان ایلام خواهد بود.

کاروان خادمان حرم رضوی روز گذشته در جشن گرامی داشت امامزاده علی صالح (ع) شرکت کردند و پس از آن با نماینده ولی فقیه در استان دیدار و پس از آن در مراسم غبارروبی گلزار شهدا و دیدار مردمی شرکت کردند.

کاروان خادمان حرم رضوی امروز هم در نماز جمعه حضور پیدا می کنند و از مناطق زلزله زده مورموری و آبدانان بازدید خواهند کرد.

آیت الله محمدنقی لطفی دیروز در دیدار با کاروان خادمان حرم رضوی در ایلام، اظهار کرد: عزت و افتخاری که امروز ایران در عرصه بین المللی دارد مرهون بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) است.

وی افزود: ملت عزیز ایران با عشق و علاقه ای که به ائمه داشتند در دنیا ملتی سرافراز و پیروز هستند.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام تصریح کرد: کار بسیار شایسته ای است که هر سال در آستانه میلاد امام رضا(ع) پرچمی که متبرک به آن حرم است میهمان استان های سراسر کشور می شود.

کد خبر 2364136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha