۲۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۰:۱۲

مریدی عنوان کرد:

هنرمندان هنر خود را با علم روز مجهز کنند/ اجرای دو تئاتر فارس تا پایان سال جاری در کشورهای مختلف

 هنرمندان هنر خود را با علم روز مجهز کنند/ اجرای دو تئاتر فارس تا پایان سال جاری در کشورهای مختلف

شیراز - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با تاکید بر ضرورت حذف فاصله میان دو نسل تئاتر استان با بهره گیری از زبان گفتمان گفت: تا پایان سال جاری به منظور تقویت تعاملات فرهنگی در عرصه بین المللی دو تئاتر فارس در کشورهای مختلف اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر بهزاد مریدی صبح جمعه در حاشیه برگزاری بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استانی فارس در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت ایجاد تعامل فرهنگی با سایر شهرها، استان ها و کشورهای مختلف تصریح کرد: تا پایان سال جاری به منظور تقویت تعاملات فرهنگی در عرصه بین المللی 2 تئاتر فارس در کشورهای مختلف اجرا می شود.

وی گفت: در سال آینده برنامه ریزی خواهیم کرد تا یک یا دو نفر از اساتید تئاتر برای بهره گیری از علم روز به صورت بورسیه برای چند ماه به یکی از کشورها اعزام شوند و سپس علم خود را در اختیار دیگران قرار دهند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: متاسفانه اکثر اهالی فرهنگ و هنر فقط از کمبودهای سخت افزاری سخن می گویند و توجهی به کمبودهای نرم افزاری ندارند در حالیکه این کمبودها بسیار مهم و با اهمیت است.

وی اظهار داشت: در شیراز در حوزه تئاتر چالش جدی میان نسل قدیم و جدید این حوزه وجود دارد که باید این چالش را با گفتمان حل کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: جوان ترهای تئاتر معتقدند، پیشکسوتان تئاتر و به نوعی اساتید آنها باید خود را به تکنیک های روز مجهز کنند و از سوی دیگر پیشکسوتان این عرصه تجربه و پختگی لازم را در کار جوان ترها نمی بینند.

وی گفت: چالش این دونسل فعال در عرصه تئاتر معضل جدی در این حوزه است که باید سعی کرد با نشست های مشترک و با بهره گیری از زبان گفتمان این مشکل را حل کرد.

دکتر مریدی عدم توجه به آسیب شناسی در حوزه تئاتر استان را از عوامل ایجاد شکاف نسلی در این بخش نام برد و با تاکید بر ضرورت ورود پژوهش به این عرصه خاطرنشان کرد: واقعا باید دید چقدر توانسته ایم با بهره گیری از ظرفیت آموزش و پژوهش تئاتر استان را آسیب شناسی کنیم.

این مسئول با تاکید بر اینکه حوزه پژوهشی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید جدی تر گرفته شود، ادامه داد: به نظر می رسد در حوزه آسیب شناسی در مورد موضوعات فرهنگی و هنر فقیر هستیم و از آنجا که تا موضوعی آسیب شناسی نشود نمی توان برای ارتقای کیفی آن کاری انجام داد باید با جدیت موضوع آموزش و پژوهش در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت برگزاری کارگاه های و ورکشاپ آموزشی در حوزه هنر بیان کرد: در حوزه آموزشی باید سیاست گذاری مدون و مشخصی در نظر گرفته شود.

کد خبر 2368683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha