به گزارش خبرنگار مهر، «فلسفه در خیابان؛ مقدمهای بر فلسفه زندگی»، عنوان مطلبی از فروزان آصفنخعی در جدیدترین شماره «کلید ملی» است. نویسنده در این مقاله، فلسفه در عهد جدید، بهویژه پس از رنسانس را محصول خیابان میداند. به عبارت بهتر، برخلاف این نظریه که شهرنشینی و زندگی در آن را عامل پیدایش فلسفه میداند، فلسفه خیابانی، ساختار شهر را خیابان میداند که نیازهای جدید شهری را به نحوی در درون خود سازمان داده است.
از دیدگاه نویسنده مقاله «فلسفه در خیابان؛ مقدمهای بر فلسفه زندگی»، خیابان، اشغالکننده مکان است؛ مکانی که محل ساختن نیازهای جدید و رفع نیازهای قدیم است. خیابان به معنای کهن آن، محلی برای احیا و خلق آثار جدید و مشروعیت بخشیدن به دولت یا مشروعیت ستاندن از آن است.
موسیقی خیابانی و نامداران آن نیز،؛ بخش دیگری است که در«کلید ملی» به آن پرداخته شده است. در این پرونده به مواردی چون «اجرکنندگان موسیقی خیابانی چه هدفی دارند؟ نامداران موسیقی خیابانی چه کسانی بودند؟ چه کسی یک اجراکننده خوب است؟ چه مکانهایی برای اجرا بهتر هستند؟، موسیقی خیابانی با گدایی تفاوت دارد و...» اشاره شده است.
در این شماره «کلید ملی» همچنین به گفتگو با عبدالحسین مختاباد، خواننده که الان عضو شورای شهر تهران هم هست، مبنی بر سامان دادن به موسیقی خیابانی و همچنین حمیدرضا نوربخش، مدیر خانه موسیقی پرداخته شده است.
«رای شوراییان پایتخت چرا دیگرگون شد؟»، عنوان مطلبی است که به رویدادهایی که به انتخابات یازدهم شهریورماه و انتخاب مهدی چمران منجر شد، توجه میکند. «تعلل 20 ساله سازمان حفاظت محیط زیست در بهکارگیری بخش خصوصی»، بخش دیگری است که در این شماره «کلید ملی» پنجانده شده است.
نهمین شماره از «کلید ملی» ویژه 21 شهریورماه 1393، به مدیر مسئولی احمد کیخا و سردبیری سینا قنبرپور، در 64 صفحه و به قیمت 4000 تومان منتشر شده است.
نظر شما