بهمن زارع در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: از سال 90 تاکنون سایت نوسازی تاکسی ها غیرفعال بوده که طی چند ماه گذشته فعالیت مجدد شروع شده است.
وی با اشاره به مشکلات رانندگان در خصوص نوسازی تاکسی ها افزود: تنوع خودرویی در خصوص خودروی جایگزینی وجود ندارد و فقط مدل سمند "ای اف سون "برای تبدیل وجود دارد که قیمت آن حدود 30 میلیون تومان است و بعضا راننده ها توان خریداری این نوع تاکسی را ندارند.
مدیرفنی سازمان تاکسیرانی شهرداری شیراز ادامه داد: مشکل دیگر بحث واگذاری تسهیلات بانکی است که بانک صادرات به عنوان بانک عامل با شرایط دشواری از جمله ارائه چندین ضامن اقدام به پرداخت تسهیلات می کند، ضمن اینکه میزان اقساط تسهیلات ماهیانه حدود چهار هزار و 800 تومان که پرداخت آن برای رانندگان تاکسی مشکل و نرخ سود تسهیلات متغیر است.
زارع با بیان اینکه به علت وجود این موارد استقبال از تبدیل تاکسیها پایین است، گفت: تا به امروز حدود 20 الی 30 دستگاه جایگزین شده اند و حدود 300 نفر نیز در حال طی مراحل برای جایگزینی تاکسیهای خود هستند.
سالانه بین هفت الی هشت هزار راننده سرویس مدارس در شیراز فعالیت می کنند
مدیرفنی سازمان تاکسیرانی شهرداری شیراز با بیان اینکه سالانه بین هفت الی هشت هزار راننده سرویس مدارس در شیراز فعالیت دارند گفت: ما در طول سال از نحوه ارائه خدمات توسط این راننده ها، رعایت نرخ کرایه مصوب و همچنین رعایت تعداد سرنشین مجاز برای هر سرویس بازرسی به عمل می آوریم.
زارع بیان کرد: رانندگانی تاکسی که تقاضای فعالیت در امر سرویس مدارس سریعتر مراجعه کنند و کارهای مربوط به صلاحیت را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه برای رانندگان سرویس کارت هوشمند سرویس مدارس صادر می شود، اخذ صلاحیت را لازمه دریافت این کارت عنوان کرد و یادآور شد: برای اخذ صلاحیت انجام تستهای مواد مخدر و سلامت جسمانی و روانی، عدم سوء پیشینه کیفری، دارا بودن گواهینامه رانندگی معتبر و مجاز، مدرک تحصیلی و کارت پایان خدمت ضروری است و باید جهت دریافت آن به اداره پست مراجعه کنند.
مدیرفنی سازمان تاکسیرانی شهرداری گفت: دغدغه سازمان تاکسیرانی هم اکنون آماده کردن سرویسهای مورد نیاز مدارس است و بعد از اینکه که شرایط از این نظر به ثبات رسید، به مسائل آموزشی رانندگان تاکسی می پردازیم.
نظر شما