به گزارش خبرنگار مهر، احمد صافی صبح سه شنبه در مراسم نواختن زنگ مهر در محل دبیرستان امام خمینی (ره) خرم آباد، لرستان را مهد پرورش دانشمندان و علمای بزرگ دانست و اظهار داشت: لرستان، استان ارزشمند ایران و جایگاه مراجع بزرگ جهان از جمله آیت الله بروجردی و آیت الله کمالوند است.
وی افزود: شاعران و نویسندگان برجسته ای همچون دکتر زرین کوب و دکتر شهیدی در لرستان پرورش یافته اند و همچنین لرستان مرکز سلحشوران و دلاوران هشت سال دفاع مقدس است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور بازنشستگان لرستان را دارای آموزش و پرورشی با سابقه درخشان و تاریخی دانست و عنوان کرد: من افتخار می کنم که 60 سال پیش در ازنا و الیگودرز خدمت کرده و سپس در دورود و مراکز تربیت معلم شهرستان بروجرد تدریس کردم.
صافی ضمن تبریک به 300 هزار دانش آموز لرستانی بمناسبت آغاز سال تحصیلی تصریح کرد: فارغ التحصیلان مدارس لرستان در دانشگاه های ایران درخششی عظیم دارند و کارشناسان برجسته آموزش و پرورش از خطه لرستان هستند و این مایه مباهات استان لرستان است.
وی تعداد دانش آموزان سراسر کشور را 12 میلیون و 600 هزار نفر برشمرد و بیان داشت: در حال حاضر 106 هزار آموزشگاه در سطح 760 منطقه کشور وجود دارد.
صافی تعداد بازنشستگان آموزش و پرورش کشور را 750 هزار نفر دانست و گفت: 65 درصد از کل بازنشستگان کشور را فرهنگیان آموزش و پرورش تشکیل می دهند.
وی به اهمیت علم آموزی و تاکیدات دین مبین اسلام به تحصیل علم و دانش اشاره کرد و یادآور شد: برای پدر و مادری خوب بودن، همسری خوب بودن، رئیس و استاد دانشگاه مفید بودن و پزشک و مهندس و نقاش و خطاط خوب بودن و ... لازم است مدرسه را دریافت.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور بازنشستگان به قرائت متنی که پیام دانش آموزان به اولیاء بود پرداخت که در این پیام دانش آموزان از والدین خود خواسته بودند اگر اشتباهی از آن ها سر زد از کاه کوه نساخته و او را سرزنش نکنند چرا که دانش آموزان نیز مانند بزرگترها جایز الخطا هستند.
در ادامه این پیام دانش آموزان از والدین خواسته بودند با یکدیگر همدل و مهربان بوده تا این امر باعث شکوفا شدن آنها و شادابی شان شود.
دانش آموزان همچنین از پدر و مادر خود خواسته بودند که آنها را با دیگران مقایسه نکنند و نسبت به فرزند خود با محبت رفتار کنند.
نظر شما