به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان محبی ظهر سهشنبه در شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه اظهارداشت: با وجود اینکه دانشآموزان کرمانشاهی از نظر علمی در رتبههای میانی و خوب کشور هستند از نظر پذیرش در کنکور و دانشگاهها دولتی بسیار پایین است.
وی افزود: استان کرمانشاه کرمانشاه از نظر رتبه علمی یازده کشور و از نظر پذیرش در دانشگاه رتبه سیام است.
محبی تصریح کرد: کرمانشاه در گروه آزمایشی ریاضی رتبه 16 کشور، تجربی هشت کشور، انسانی 18 کشور ، هنر نهم کشور و زبان 11 کشور است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: کرمانشاه از نظر رتبه علمی ریاضی در کنکور یک رتبه پایینتر از میانگین کشور، تجربی یک رتبه بالاتر از میانگین کشور، انسانی یک رتبه پاینتر از میانگین کشور و هنر و زبان برابر میانگین کشوری است اما از بسیاری از استانهایی که از ما پذیرش بیشتری دارند رتبه بالاتری را دارد.
وی یادآور شد: کرمانشاه در پذیرش دانشجو در دانشگاه دولتی و روزانه 30 کشور و در پذیرش سایر دانشگاهها 31 ام کشور است.
وی، نبود ظرفیت کافی برای تحصیل دانشجویان در استان و کمبود هیئت علمی را از دلایل این ضعف عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه خواستار رسیدگی به این معضل و چارهاندیشی برای آن از سوی دولت شد و گفت: این اطلاعات ما اطلاعاتی است که از آسیبشناسیهای مختلف و سازمان سنجش به دست آمده است.
وی همچنین خواستار تاسیس اردوگاه ملی برای دانشآموزان غرب کشور وبه مرکزیت کرمانشاه شد و گفت: یک میلیون و 200 دانشآموز در غرب داریم اما یک اردوگاه مناسب برای آنها نداریم.
وی افزود: هماکنون زمین و محل آن تعیین شده است امابرآورد مالی آن صورت نگرفته است.
محبی در ادامه خواستار ایجاد یک مکان و فضای مناسب به عنوان دانشگاه فرهنگیان استان شد و گفت: هماکنون این دانشگاه در استان در دو پردیس شهید صدوقی با یک هزار و 221 دانشجو و شهید رجایی با یک هزار و 115 دانشجو مشغول به فعالیت است و نیاز 500 دانشجو در پردیس صدوقی به خوابگاه احساس میشود که فضای مناسبی برای آن وجود ندارد و خود دو دانشکده نیز از فضاهای آموزشی قبلی است.
وی در بخش دیگر خواستار پرداخت مطالبات 30 میلیارد تومانی فرهنگیان استان کرمانشاه از سوی دولت شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در خصوص محدودیتهای قلع بنایی در استان کرمانشاه گفت: این قلع بناها مربوط به سالهای 88 تا 92 است و آموزش و پرورش استان نیز در این زمینه به شش میلیارد تومان محکوم شده است.
وی در خصوص طرح تغییر کاربری مراکز آموزشی و تجاری سازی آنها گفت: این دستور داده شده است اما قوانین پایین دستی آن اصلاح نشده و ما بخشهایی را در خرداد 92 فروختیم و عواید آن که 700 میلیون تومان است به خزانه دولت واریز شده وبرگشت نخورده است.
در ادامه مسئول نوسازی مدارس استان کرمانشاه نیز از وجود 36 پروژه آموزشی نیمهکاره با 218 کلاس خبرداد و گفت: برای تکمیل این پروژهها 370 میلیارد ریال نیاز است. و افزود: بسیاری از پروژهها بالاتر از 50 درصد پیشرفت دارند.
مرزبان نظری یادآور شد: امسال 26 پروژه بالای 80 درصد تکمیل و تحویل داده شده است و برای تجهیز کارگاهی مدارس 11 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
نظر شما