به گزارش خبرنگار مهر، ولی جفتا صبح شنبه در جمع خبرنگاران افزود: از این 51 روستا دو روستای بالای 20 خانوار و دیگر روستاها کمتر از 20 خانوار جمعیت دارند.
وی میزان اعتبار مورد نیاز برای آبرسانی به روستاهای فاقد آب لوله کشی در شهرستان کهگیلویه را 20 میلیارد ریال عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر حدود 40 روستای این شهرستان از طریق تانکر آّبرسانی می شوند.
جفتا همچنین به نقش مهم آبداران در حفاظت از مخازن آب روستایی اشاره داشت و تصریح کرد: در حال حاضر 47 آبدار به طور مستمر کار کلر زنی و لایه روبی مخازن را انجام می دهند.
وی با بیان اینکه در سال جاری نه میلیارد و 300 میلیون ریال اعتبار جهت تعمیر، نگهداری و اجرای پروژه های عمرانی آب روستایی کهگیلویه اختصاص داده شد، اظهار داشت: از این مقدار، تاکنون 43 درصد جذب شده است.
رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان کهگیلویه آبرسانی به کمر دوغ، ده قاضی، ده احمد و حومه شرقی دهدشت را از مهمترین پروژه های آبرسانی به روستاهای این شهر ستان عنوان کرد که در حال حاضر در دستور کار قرار دارند.
جفتا بیان کرد: بخش عمده اعتبارات جذب شده به تعمیر و نگهداری مخازن آب روستایی مانند تعویض الکتروپمپ و تابلو، تعویض کابل، تهیه کلر و همچنین پرداخت حقوق آبداران اختصاص می یابد.
وی تعداد مشترکین اداره آبفار شهرستان کهگیلویه را حدود 14 هزار و 650 مشترک عنوان کرد.
نظر شما