سرهنگ قاسمعلي يوسفخاني در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سرقت موتور سيكلت در خراسان شمالي توسط باندهاي حرفه اي صورت نمي گيرد بلکه این اقدام نادرست بیشتر از سوی جوانان و نوجواناني است كه به موتور سوراي علاقه مند هستند.
وي با اشاره به اينكه بيشتر سرقت هاي موتور سيكلت از مقابل بانك ها، مراكز تجاري و بيمارستان ها است گفت: نظارت دقيق والدین برکارهای فرزندانشان و بازخواست آنان در رابطه با چگونگي تهيه وسيله اي كه در دست آنان مشاهده می کنند مي تواند به كاهش وقوع سرقت هاي موتور سيكلت کمک کند.
سرهنگ یوسفخانی اظهار داشت: بدون شک فرزندان در مواجه شدن با بازخواست والدين، اقدام به چنين سرقت هايي نمي كنند.
به گفته وي به رغم اينكه طي شش ماهه نخست امسال از وقوع سرقت در این استان كاسته شده اما متاسفانه سرقت موتور سيكلت افزايش يافته است.
اين مقام انتظامي گفت: طي اين مدت 236 فقره سرقت موتور سيكلت در استان كشف و 95 سارق نيز در اين رابطه دستگير و به مراجع قضايي معرفي شدند.
سرهنگ يوسفخاني با تاكيد براينكه موتور سيكلت به عنوان وسيله اي مشكل ساز در جامعه استفاده مي شود تصريح كرد: علاوه براينكه اين وسيله، ايمني لازم براي راكب را ندارد متاسفانه بيشتر تخلفاتي كه در حوزه آگاهي استان پيگيري مي شود به وسیله راکب یا راکبین اين وسيله رخ داده است.
به گفته وي كيف قاپي، ايجاد مزاحمت، رعايت نكردن مسائل ايمني و ... از تخلفاتي است كه توسط موتورسيكلت سواران متخلف رخ مي دهد و باعث افزايش جرم در استان مي شود.
رئيس پليس آگاهي خراسان شمالي هشدار داد: با توجه به اينكه سرقت موتور سيكلت و قطعه قطعه کردن آن پس از سرقت به راحتي انجام مي شود از اين جهت مالكان اين نوع وسيله بايد نكات و موارد ايمني در استفاده از موتورسيكلت را رعايت كنند.
نظر شما