به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، دري نجف آبادي كه به عنوان سخنران پيش از خطبهها در اولين نمازجمعه ماه مبارك رمضان سخنراني مي كرد ، گفت: با عناياتي كه رياست قوه قضاييه داشتند، قرار شد كه ستادهاي امنيت اجتماعي با ارگانهاي ذيربط بتوانند گام هاي بلندي در زمينه تقويت و ارتقاء امنيت اجتماعي بردارد.
وي به خطر افتادن امنيت مردم از سوي اراذل و اوباش را در شان دولت اسلامي ندانست و تاكيد كرد: از وظايف دولت اسلامي برقراري امنيت اجتماعي است. حكومت اسلامي و دستگاه قضايي و ضابطين دستگاه قضايي بايد در برابر كساني كه اخلاق اجتماعي را مخدوش ميكنند، بيبند و باري را در جامعه رواج ميدهند، با رسانههاي بيگانه همسو ميشوند و امنيت اجتماعي را زير سوال ميبرند، با قدرت بايستند و رسيدگي كنند.
سخنران پيش از خطبه هاي نمازجمعه امروز تهران، با تاكيد بر ضرورت نقش آفريني مردم در حفظ و ارتقاء امنيت اجتماعي، اين مقوله را در ايجاد امنيت سرمايهگذاري و اقتصادي، سلامت اجتماعي موثر برشمرد.
دري نجف آبادي گفت: اميدواريم سياستي كه در يك ماه اخير در تهران دنبال شده در سراسر كشور به زودي با قوت و قدرت انجام شود. هر چند كه ممكن است ضايعات جزيي هم داشته باشد، اما منافع برقراري امنيت اجتماعي بسيار بيشتر از ضررهاي جزيي است كه بايد نسبت به آنها تذكر داد و در صدد رفع آن برآمد.
وي افزود: اگر بتوانيم امنيت اجتماعي را در كشور به نحو مطلوب برقرار كنيم قطعا آن قدر منافع دارد كه ضررهاي ناچيز و جزيي را پذيرفت البته همين ضررهاي جزئي را نيز بايد جبران و برطرف نموده و تذكر داد.
دادستان كل كشور تصريح كرد: همه بايد تلاش كنيم امنيت اجتماعي صد درصد در كشور برقرار شود، زيرا امنيت اجتماعي موجب تامين امنيت سرمايه گذاري و امنيت اقتصادي و استحكام خانواده ها مي شود و ديگر شاهد بروز برخي آسيبهاي اجتماعي از قبيل فرار دختران و پسران از خانه نمي شويم .
وي افزود : تامين امنيت اجتماعي و برخورد با مظاهر نا امني اجتماعي و اخلاقي موجب بسته شدن راه فساد و گناه در جامعه مي شود و سلامت و عزت و اقتدار و اخلاق اسلامي را در جامعه تضمين مي كند .
دادستان كل كشور با اشاره به اينكه در برخي نا امني هاي كشور رد پاي بيگانه ها ديده مي شود اظهار داشت : دشمنان براي ضربه زدن به انقلاب شكوهند اسلامي ايران مي خواهند در جامعه نا امني ايجاد كنند و فساد و آشوب برپا كنند و گروههاي مسلح و غير مسلح مخالف نظام را تقويت، تحريك، تغذيه وحمايت كنند تا به اهداف استكباري خود برسند.
سخنران پيش از خطبه هاي نمازجمعه امروز تهران، تاكيد كرد همه دستگاههاي نظام بايد با تيز بيني در برابر كساني كه امنيت ملي و اجتماعي كشور را به خطر مي اندازند، هوشيارانه برخورد كنند.
دادستان كل كشور افزود: فضاي اجتماعي ايران اسلامي بايد فضاي اخلاق و ايمان و معنويت باشد .
وي ايجاد فضاي سالم اجتماعي و اخلاقي را موجب تربيت فرزندان و كودكان صالح و با ايمان و تقوا در خانوده ها دانست وگفت: خانواده سالم فرزند و كودك سالم را رشد مي دهد و جامعه سالم نيز شهروند سالم رشد مي دهد و در اين راه محيط خانواده، مدرسه و رسانه هاي گروهي بايد سالم باشد .
دري نجف آبادي در بخش ديگري از سخنانش پرونده هسته اي ايران را يكي از مهم ترين و حساس ترين مباحث كنوني كشور عنوان كرد و گفت: اينكه يك كشوري داراي دانتش و علم و تكنولوژ ي هسته اي باشد، حق طبيعي و مسلم همه ملت هاست و نمي توان او نبايد اين حق را از ملت ها سلب كرد.
دادستان كل كشور تصريح كرد: آژانس و اروپا و آمريكا نمي توانند حقوق مسلم هسته اي ملت ايران را سلب كنند.
سخنران پيش از خطبه هاي نمازجمعه امروز تهران، هدف از تشكيل آژانس بين المللي انرژي اتمي را دفاع و حمايت از كشورهايي كه قصد دارند از انرژي هسته اي صلح آميز استفاده كنند دانست و گفت: اين سازمان بين المللي بايد كمك كند تا همه كشورها در زمينه دانش هسته اي حداكثر استفاده را داشته باشند نه اينكه آنها را از اين حق محروم كند.
دري نجف آبادي اظهار داشت: هيچ كشوري نبايد اجازه دهد ديگران او را از اين حق طبيعي و انساني و قانوني محرو م كنند و جلوي رشد علمي و معنوي آن ها را بگيرند و ملت ايران نيز آپارتايد علمي را نمي پذيرد.
وي با بيان اينكه ايران از دو سال پيش با اعتماد سازي و مذاكره با اروپا و همكاري با آژانس بين المللي انرژي اتمي حسن نيت خود را ادامه داده است، افزود: جمهوري اسلامي هيچگاه نگفته كه ديگر مذاكره نمي كند اما پيش شرط براي ادامه مذاكره ، آن هم مذاكره اي كه بخواهد حقوق ملت ايران را ناديده بگيرد را نمي پذيرد زيرا چرخه سوخت حق طبيعي ملت ايران است وبراي فعاليت نيروگاه هاي اتمي خود به چرخه سوخت هسته اي نياز دارد و در تامين چرخه سوخت حاضراست با هر شركتي همكاري كند.
دادستان كل كشور ادامه داد: ايران نه تنها با سه كشور اروپايي بلكه با ديگر كشور ها نيز آماده گفتگو ست ولي مذاكره به دور از انصاف و عدالت را نمي پذيرد و حاضر به تسليم نمي شود.
نظر شما