۱۹ مهر ۱۳۹۳، ۹:۱۰

گزارش خبری مهر/

مسابقه اتومبیلرانی شاهرود به خط پایان رسید/ رقابت 112 ورزشکار در مسیری500 کیلومتری

مسابقه اتومبیلرانی شاهرود به خط پایان رسید/ رقابت 112 ورزشکار در مسیری500 کیلومتری

شاهرود - خبرگزاری مهر: بیست و یکمین دوره مسابقات رالی استان سمنان و چهاردهمین مسابقه رالی خانواده به مناسبت میلاد امام هادی (ع) با حضور 112 ورزشکار در قالب 39 تیم از شهرستان های شاهرود، ورامین، علی آباد کتول و گرگان به همت هیئت اتومبیلرانی و موتور سواری شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و یکمین دوره مسابقات رالی استان سمنان و چهاردهمین مسابقه رالی خانواده که از صبح جمعه آغاز و تا پاسی از شب ادامه داشت، شرکت کنندگان مسیر 500 کیلومتری مسابقه را با عبور از برخی معابر شاهرود و گذر از روستاهای ابر، میغان، ابرسج، دهملا و نگارمن پشت سرگذاشتند.

 در پایان مسابقه رالی خانواده گرامیداشت دهه ولایت، آقایان محمد حسن عرب احمدی و سعید رضا حسینی مقام نخست، طیب رحیمی و محسن رضایی مقام دوم و امیر جنانی و محمدرضا مقیمی مقام سوم، را کسب کردند.

رالی خانواده گامی به سوی ترویج فرهنگ صحیح راندن  

رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی شهرستان شاهرود در خلال آئین اختتامیه رالی خانواده، جام دهه ولایت در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب که هدف اصلی این رقابت ها ترویج فرهنگ صحیح راندن است، گفت: ما قصد داریم با برگزاری این گونه رقابت ها، به جامعه نشان دهیم که می شود بدون انجام هیچگونه تخلفی، تمامی قوانین رسمی راهنمایی و رانندگی کشور را در قالب یک ورزش رعایت کرد.

هادی زحمتی رعایت قوانین و مقررات را روح مسابقات رالی خواند و تصریح کرد: رالی خانواده می تواند بزرگترین کمک حال برای پلیس راهنمایی و رانندگی کشور باشد چرا که شرکت کنندگان پس از اتمام مسابقه نیز بر روی عادتی که پیدا می کنند قوانین و مقررات، را بیش از پیش رعایت می کنند.

وی، در خصوص مسیر مسابقه نیز اظهار داشت: این مسابقه صبح جمعه 18مهر ماه 1393 در کیلومتر سه جاده شاهرود-تهران آغاز و مرحله نخست آن در دهستان دهملا به پایان رسید.

مسئول برگزاری رالی خانواده جام گرامیداشت دهه ولایت با اشاره به مسیر 500 کیلومتری این رقابت ابراز داشت: پس از خروج از دهستان دهملا، رانندگان با از عبور مسیر های مختلف داخل شهر شاهرود، به سوی روستای ابر حرکت کردند و در مرحله سوم وارد روستای میغان شدند.

زحمتی افزود: پس از روستای ابر، روستای ابرسیج میزبان ورزشکاران در رشته رالی خانواده بود و مرحله نیمه پایانی رالی به روستای نگارمن ختم شد در نهایت نیز شرکت کنندگان با عبور از طول شهر شاهرود به خط پایان رسیدند.

وی در خصوص نحوه برگزاری رالی خانواده گرامیداشت دهه ولایت، تاکید کرد: بیست و یکمین رقابت اتومبیلرانی استان سمنان به نحو شایسته ای برگزار شد و باید اذعان داشت که در برگزاری این رقابت فرمانداری، اداره راه و ترابری، نیروی انتظامی، اداره ورزش و جوانان شهرستان، بخشداری بسطام، دهیاری و شورای اسلامی روستاهای ابر، ابرسیج، میغان و نگارمن همکاری بسیار شایسته ای داشتند.

شاهرود یکی از قطب های برگزاری مسابقات اتومبیلرانی کشور است

رئیس هیئت اتومبیلرانی شهرستان شاهرود در پاسخ به سوالی در مورد برنامه های آتی این هیئت گفت: به دلیل این که عمده فعالیت های رشته های موتوری به دلیل شرایط خاص خود در فضای باز انجام می شود و عملا امکان برگزاری رقابت هایی از این دست در شش ماهه نخست سال فراهم است در ادامه سال هیئت اتومبیل رانی شهرستان برنامه خاصی را ندارد.

زحمتی ادامه داد: با همه این شرایط هیئت اتومبیلرانی در صدد است در صورت امکان تا قبل از بهمن ماه سال جاری یک دوره مسابقه تحت عنوان سرعت، در محدوده استان و مخصوصا شهرستان شاهرود برگزار کند.

وی در پاسخ به سوالی دیگر در مورد سطح برگزاری مسابقات در شاهرود، تاکید کرد: نام شاهرود برای جامعه اتومبیلرانی کشور نامی شناخته شده است و مسئولان فدراسیون هم نگاه ویژه ای روی این شهر دارند و به جرات می توان گفت، شاهرود همواره یکی از میزبانان موفق رقابت های موتوری ملی و همچنین یکی از قطب های برگزاری مسابقات اتومبیلرانی کشور است.

اتومبیلرانی شاهرود نیازمند اسپانسر

مسئول برگزاری رالی خانواده شاهرود، شرکت تعدادی از رانندگان غیر بومی را یکی از دلایل مطرح بودن نام شاهرود در رشته های موتوری دانست و ابراز داشت: آوازه شاهرود به گونه ای است که بدون تبلیغات این رقابت ها در سایر استان ها، امروز می توان مشاهده کرد که تعدادی خودرو از ورامین و گلستان برای شرکت در این رقابت حاضر شده اند و این امر نشان می دهد که مسابقات اتومبیلرانی شاهرود در همه کشور دنبال می شود.

زحمتی با اشاره به استعدادهای شهرستان شاهرود در رشته های موتوری تصریح کرد: رشته اتومبیلرانی، ورزشی پرهزینه است و حتی با وجود امکانات و تدارکات عالی که در شهر وجود دارد، باید برای شرکت در رقابت ها و برگزاری آنها از بخش خصوصی کمک بگیریم.

وی با بیان این مطلب که اگر سرمایه گذاری در رشته های موتوری شهرستان انجام بپذیرد، استعداد های بسیاری شکوفا می شود، تاکید کرد: متاسفانه با وجود صنایع مختلفی که در استان فعالیت دارند هیچگاه سرمایه گذاران شخصی برای حمایت از رقابت های اتومبیل رانی داوطلب نشده اند و شاید همین امر سبب شده است تا با وجود پتانسیل مناسب، رانندگان ما تا کنون در خارج از استان، مقامی قابل توجه را کسب نکنند.

بخش دولتی قادر به نگهداری تنها پیست استاندار آفرود استان در شاهرود نیست

رئیس هیئت اتومبیلرانی شهرستان شاهرود در پاسخ به سوالی با موضوع برنامه های هیئت در امر نگهداری تنها پیست استاندار آفرود در استان سمنان، گفت: در واقع هیچ نگهداری از این پیست نمی شود زیرا بخش دولتی با توجه به هزینه های بالا، قادر به نگهداری این مجموعه نیست و در اصل بخش خصوصی باید وارد شود که متاسفانه تا کنون از سوی هیچکس رغبتی مشاهده نشده است.

زحمتی در خصوص برگزاری رقابت های آفرود و خسارات آن به منابع طبیعی و محیط زیست، تاکید کرد: یکی از مهمترین ارکان کاری هیئت، حفظ ورزش در کنار طبیعت است از این روی در بحث برگزاری مسابقات آفرود همواره نقاطی انتخاب می شوند که کمترین ضرر و زیان را برای منابع طبیعی و محیط زیست داشته باشند.

وی افزود: متاسفانه کسانی هستند که به صورت غیر قانونی به محیط های طبیعی وارد می شوند و اقدام به رانندگی آفرودی می کنند که ما برای مقابله با این گونه تخلفات مکاتباتی با دستگاه های اجرایی و انتظامی کرده ایم اما عملکرد یا برخورد خاصی تا کنون از این نهادها مشاهده نکرده ایم.

برگزاری مسابقات آفرود غیر قانونی خطری جدی برای منابع طبیعی بکر شاهرود

رئیس هیئت اتومبیلرانی شاهرود با اشاره به راهکارهای جلوگیری از برگزاری مسابقات آفرود غیر قانونی، اظهار داشت: در این امر مهم، عالی ترین مقام دولت در شهرستان باید دخالت کند و همه دستگاه ها اعم از نیروی انتظامی، منابع طبیعی، محیط زیست و حتی اداره اطلاعات را برای مقابله با این پدیده ناپسند بسیج کند.

زحمتی ادامه داد: طبق قانون کلیه فعالیت های موتوری در قالب ورزشی باید تحت نظارت هیئت اتوموبیل رانی باشد و در غیر این صورت غیر مجاز است.

وی، در پاسخ به سوالی در خصوص امکان برگزاری لیگ آفرود در شاهرود گفت: طبیعتا برگزاری لیگ و مسابقات مرتب در جذب جوانان به ورزش و عدم تخریب طبیعت تاثیرگذار است و اگر مکانی مشخص، شناخته شده برای آفرود در شهر باشد، کسی سراغ جنگل ابر و مناطق کوهستانی دیگر نمی رود.

مسئول برگزاری رقابت رالی خانواده بزرگداشت دهه ولایت در خاتمه تاکید کرد: اما هنوز زیرساخت های برگزاری مسابقات به صورت دو هفتگی را نداریم زیرا آماده سازی پیست آفرود پس از هر مسابقه رسمی، مدت یکماه تا 45 روز کار آماده سازی را طلب می کند.

کد خبر 2386778

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha