۱۹ مهر ۱۳۹۳، ۱۵:۲۰

در نشست خبری معاون عمرانی استاندار مطرح شد:

تخصیص 50 درصد اعتبار پروژه های عمرانی آذربایجان شرقی/ اجرای طرح ترافیک تبریز منحل شد

تخصیص 50 درصد اعتبار پروژه های عمرانی آذربایجان شرقی/ اجرای طرح ترافیک تبریز منحل شد

تبریز- خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی از تخصیص و پرداخت50 درصدی اعتبار پروژه های عمرانی استانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق پورمهدی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه های عمرانی استان گفت: در شش ماه اول سال جاری اعتبار پروژه های عمرانی استانی 50 درصد تخصیص و پرداخت شده که مبلغ آن 150 میلیارد تومان بوده در حالی که میزان تخصیص یافته در شش ماهه سال گذشته یک چهارم این مقدار بوده است.

وی ادامه داد: همچنین در خصوص اعتبارات پروژه های ملی نیز 60 درصد آن تخصیص یافته است که از جمله مهم ترین پروژه های استان راه آهن میانه- تبریز بوده است که اعتبار آن در سال جاری 200 میلیارد تومان بوده که از این مقدار 130 میلیارد پرداخت شده است.

معاون عمرانی استاندار افزود: هم اکنون پروژه های ملی استان دارای پیشرفتی به طور متوسط 65 درصد هستند.

پورمهدی با اشاره به کمک دولت به شهرداری های کل کشور در طول یک سال گفت: در طول یک سال گذشته 250 میلیارد تومان به شهرداری های کشور از طریق دولت پرداخت شده و همچنین 65 میلیارد تومان نیز به دهیاری ها پرداخت شده است.

وی افزود: اما مشخص است که تنها با استفاده از اعتبارات دولتی نمی توان شاهد سروسامان دادن پروژه های عمرانی بود و در این میان استفاده از پتانسیل های بخش خصوصی ضروری است و هر جایی که بتوان از کمک های غیردولتی و خیران استفاده کرد، دست به عمل می شویم.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه طبق قول های داده شده پروژه جدیدی در استان آغاز نخواهیم کرد، گفت: هدف ما تمام کردن پروژه های نیمه تمام در استان است و اگر جایی پروژه ای شروع شده به طور یقین منابع آن از سوی نهادهای غیردولتی پرداخت می شود.

اختصاص 93 میلیارد تومان از سوی دولت به قطار شهری تبریز

پورمهدی با اشاره به اینکه دولت امسال 93 میلیارد تومان برای بحث قطار شهری هزینه کرده است، گفت: هر چند در این میان باید از شهرداری تبریز نیز نهایت قدردانی را بکنیم که سال گذشته برای اولین بار بیشتر از دولت در این زمینه متحمل هزینه شده و در نیمه دوم سال گذشته 60 میلیارد تومان از طرف دولت و 100 میلیارد از طرف شهرداری برای راه اندازی این قطار هزینه شده بود.

وی ادامه داد: برای تکمیل خط یک قطار شهری حدود هزار میلیارد تومان هزینه لازم است که هم اکنون نیز در پی خرید دو رام قطار برای شهر تبریز هستیم.

معاون عمرانی استاندار افزود: متاسفانه در سال های گذشته برخی کم کاری ها در خصوص قطار شهری تبریز انجام شده بود و شهرداری سهم خود را از بابت راه اندازی مترو نداده بود در حالیکه قرار بود که 50 درصد هزینه این مترو توسط شهرداری و 50 درصد نیز به وسیله دولت تامین شود که در سال های گذشته شاهد برخی کم کاری ها از سوی شهرداری در این زمینه بوده ایم.

اجرای طرح ترافیک شهری منحل شد

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به طرح ترافیک گفت: این طرح از سال 85 مورد بررسی قرار گرفته بود و در یک سال گذشته نیز در پی اجرایی کردن آن بودیم اما هم اکنون با کارشناسی های بیشتر تصمیم بر این شد که تنها در مواقع ضروری از طرح زوج و فرد در شهر تبریز استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در بحث کنترل ترافیک تنها با کنترل تردد خودروها نمی توان شاهد حل مشکلات ترافیکی بود بلکه در این میان نیازمند فرهنگ سازی مناسب در بین مردم هستیم و مسیرگشایی راه حل این موضوع نخواهد بود.

پورمهدی در ادامه با اشاره به بحث مسکن مهر استان نیز گفت: در این خصوص مشکلاتی بین پیمانکاران و خریداران وجود دارد که در این میان مصر هستیم که مردم هزینه اضافی در این خصوص پرداخت نکنند و فرمانداران را نیز مجاب کرده ایم که در خصوص حل مشکلات ناشی از این اختلافات ایفای نقش کنند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت اتوبان سهند- تبریز نیز گفت: 15 کیلومتر از این آزادراه از طرف تبریز و هشت کیلومتر از سوی سهند در حال کار شدن است که از طرف سهند مشکلی در این خصوص نداریم و آسفالت ریزی های آن در حال انجام است.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: تکمیل این آزادراه در حدود 100 میلیارد تومان پول می طلبد که این هزینه در ردیف دولتی نیامده و باید با استفاده از توان بخش خصوصی در پی حل این مشکل باشیم.

از تغییر کاربری فضای سبز در تبریز خودداری می کنیم

وی با اشاره به توجه ویژه به مساله فضای سبز در پروژه های عمرانی گفت: خوشبختانه در بحث فضای سبز شهرداری تبریز به خوبی وارد عمل شده است و هم اکنون تعدادی پارک در تمامی نقاط شهر در حال ساخته شدن است.

پورمهدی ادامه داد: در این راستا استانداری نیز از انجام هرگونه کمکی به شهرداری دریغ نکرده و به شدت مصر هستیم که از تغییر کاربری فضای سبز در سطح شهر خودداری کنیم و در پی ایجاد فضای سبز در مناطق محروم و به خصوص حاشیه شهر هستیم.

وی افزود: همچنین این پارک ها را به گونه ای احداث می کنیم که علاوه بر مورد استفاده قرار گرفتن به وسیله مردم در مواقع بحرانی نیز به عنوان مکان های مدیریت بحران از آن بهره مند شویم و در صورت بروز حادثه ای در سطح شهر این مکان ها می تواند برای مردم کارآیی مناسبی داشته باشد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اینکه سیاست دولت شفاف سازی در امور است، گفت: در این میان خبرنگاران باید همواره در صحنه بوده و واقعیت ها را مطرح کنند و در پی شفاف سازی و انتقاد منصفانه و سازنده از مسئولان باشند.

معرفی برگزیدگان آزمون های استخدامی شهرداری های جدید استان

مرتضی موحدنیا، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی نیز در این گفتگو اظهار داشت: سال گذشته حدود 35 روستای استان را به وزارت کشور معرفی کردیم تا تبدیل به شهر شوند که در این بین با تبدیل سه روستا به شهر موافقت گردید که آچاچی میانه، مبارک شهر ملکان و جوان قلعه عجب شیر در سال گذشته تبدیل به شهر شدند.

وی ادامه داد: در شهرهای جدید التاسیس ازمونی برای استخدام شهرداری ها برگزار کردیم تا جوانان بر حسب عدالت استخدامی در این آزمون شرکت کنند.

موحدنیا افزود: نتایج این آزمون امروز بر روی سایت قرار می گرد تا تکلیف پست های خالی در این شهرداری ها مشخص شود.

کد خبر 2387278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha