به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، سازمان جهاني حفظ قرآن كريم براي برگزاري اين مسابقه از هيأتهاي نمايندگي حفظ قرآن كريم كشورهاي مختلف دعوت به عمل آورده است .
معاون امور امنيتي مكه مكرمه محمد عبد الرحمان و دبير كل روابط جهان اسلام دكتر عبدالله تركي به همراه تعدادي از علما و دانشجويان و اساتيد كشورهاي مختلف در اين جشن حضور دارند .
دكترعبدالله علي بصفر دبير كل سازمان جهاني حفظ قرآن كريم با تأكيد بر ضرورت تمسك به اسلام و چنگ زدن به قرآن و اقتدا به سنت پيغمبر اسلام، گفت: در مسابقات امسال بخشي با عنوان " مهارت درقرآن كريم " وجود دارد كه با حضور حافظان در 4 رشته حفظ قران با قرائت آن، حفظ قرآن كريم به همراه روايتهايي از پيامبر، حفظ قرآن كريم با حفظ معاني كلمات قرآن و حفظ قرآن با حفظ كتاب رياض الصالحين به اضافه 1000 حديث نبوي ازهرگروه و تجليل از حافظان برتر همه كشورهاي اسلامي ، برگزار و به گسترش برنامه هاي ساليانه كمك مي كنند .
دكتربصفر گفت : بالا بردن سطح كيفي حافظان و تشويق آنها در گسترش سطح علمي قرآن با هدف تشويق حافظ قرآن نه تنها درحفظ بلكه در همه علوم قرآني به خصوص تلاوت قرآن از جمله اهداف برگزاري اين مسابقه است .
دبير كل سازمان روابط جهان اسلام افزود: كتاب خدا رحمت براي مردم و بشارت براي مسلمانان است بايد خود آنرا فراگيريم و به ديگران هم ياد بدهيم . ما دركشور عربستان رسالت خود را در مقابل اسلام به انجام رسانيده ايم واينك نوبت به مسلماناي مقيم اروپا و آمريكا است كه بايد به قرآن اهتمام ورزند چرا كه غيرمسلمانان معاني قرآن را مي خوانند وبه آن توجه مي كنند.
وي گفت: اين سازمان سال گذشته 3307 مرد و زن حافظ قرآن تربيت كرد و تعداد حافظين قرآن در 4 سالي كه از تأسيس سازمان مي گذرد به 11741 نفر مي رسد وهمچنين 35 دوره مسابقه برگزارشده است .اين سازمان در حال حاضر با همكاري دانشگاه ملك عبدالعزيز درجده به ساماندهي كلاسهاي حفظ كتاب خدا واحاديث مي پردازد.
وي افزود: از6 تا 8 رمضان ( 9 تا 11 اكتبر) دومين دوره همايشهاي علمي با عنوان " به سوي تعليمات كامل قرآن " با حضور جمعي از نخبگان و متخصصان قرآن كريم و علوم قرآني برگزارمي شود.
لازم به ذكر است كه اين سازمان درسال 1421 تأسيس شد و درسال 1422 درتعدادي ازكشورهاي جهان اسلام با هدف حفظ قرآن كريم وعلوم قرآني و تفهيم ، نشر وگسترش وسائل علمي براي مسلمانان جهان به فعاليت پرداخت.
نظر شما