مجله مهر: پس از اعلام توافق ژنو و واکنش مثبت جهانی نسبت به آن در میان مقامهای رژیم صهیونیستی ولولهای به راه افتاد. نخست وزیر رژيم صهیونیستی به عنوان اولین نفر خشم خود را از این توافق نشان داد و اعلام کرد که این اقدام یک اشتباه تاریخی است !
دفتر نتانیاهو هم در بیانیهای اعلام کرد که این مسئله یک توافق بد است و ایران هر چه میخواست به دست آورد: برداشته شدن تحریمها و تثبیت فعالیتهای هستهای خود. در این بیانیه آمده است: این توافقنامه به ایران اجازه میدهد که ایران به غنیسازی اورانیوم ادامه دهد و سانتریفوژهای این کشور همچنان کار کنند.
اما اعلام خشم فقط مختص به نخست وزیر رژیم صهیونیستی نبود. آویگدور لیبرمن،وزیر امور خارجه این رژیم در گفت و گویی رادیویی گفت: این توافقنامه بزرگترین پیروزی دیپلماتیک برای ایران است که غنیسازی اورانیوم ایران را به رسمیت میشناسد و به آن مشروعیت میدهد. لیبرمن که به تازگی توانست پس از فرار از پرونده فساد به پست وزارت امور خارجه بازگردد با تکرار ادعای ایران گفته است که برای اسرائيل همه گزینهها هنوز روی میز است.
یووال اشتاینیتز،وزیر اطلاعات اسرائيل هم با اشاره به جشن جهانی برای توافق هستهای ایران خشم خود را با اعلام اینکه جهان در یک خود فریبی به سر میبرد نشان داد.
نفتلی بنت،وزیر صنعت و تجارت رژيم صهیونیستی هم ادعای مضحکی داشت و گفت: اگر در ۵ سال آینده بمبی هستهای در نیویورک یا مادرید منفجر شد به خاطر امضای این توافقنامه است !
مقامهای رژیم صهیونیستی تلاش گستردهای برای به نتیجه نرسیدن مذاکرات ژنو را داشتند اما در این مسیر به هیچ نتیجهای نرسیدند.
شاید بتوان شکست اسرائيلیها را در این مسیر به خوبی از حرفهای یائیر لاپید،وزیر دارائی این رژیم متوجه شد. او در مصاحبهای با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی درباره هشدارهای این رژیم به کشورهای شرکت کننده در مذاکرات گفت: شما ایستادهاید و آنقدر فریاد میزنید که صورتتان کبود میشود اما نمیتوانید بفهمید چرا آنها به حرفهایتان گوش نمیدهند!
مقامهای رژیم صهیونیستی در حالی از به رسمیت شناخته شدن حق طبیعی ایران برای غنیسازی اورانیوم خشمگین هستند که این رژیم پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای(انپیتی) را امضا نکرده و تاکنون پای هیچ بازرسی به تأسیسات هستهای این رژیم نرسیده است. بر اساس مدارک مستند این رژیم بدون سؤال و جواب بینالمللی تسلیحات هستهای دارد. با محرمانه بودن تأسیسات هستهای اسرائیل و نرسیدن پای هیچ بازرس مستقلی به این مراکز هیچکس آمار دقیق از تعداد کلاهکهای هستهای اسرائیل ندارد. هفتهنامه دفاعی جینز(معتبرترین نشریه بینالمللی در عرصه ارزیابی توان نظامی کشورهای جهان) تقریباً دو سال قبل با معرفی رژیم صهیونیستی به عنوان ششمین دولت دارای بیشترین کلاهکهای هستهای اعلام کرد احتمالاًتعداد کلاهکهای هستهای اسرائیل به سیصد کلاهک افزایش یافته و از این نظر،با انگلیس هم ردیف شده است. تا کنون ۱۸۸ کشور جهان به پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای یا «انپیتی» پیوستهاند اما رژیم صهیونیستی با وجود داشتن تسلیحات هستهای تاکنون از امضای این پیمان سرباز زده است. جلوگیری از گسترش سلاحهای هستهای و پیگیری مذاکرات خلع سلاح هستهای یکی از اهداف مهم این پیمان به حساب میآید؛ اما مقامهای رژیم صهیونیستی بدون ارائه هیچ دلیلی از پیوستن به این پیمان سرباز زدهاند. همچنین با وجود اینکه رژیم صهیونیستی عضو آژانس بینالمللی انرژی اتمی است تاکنون اجازه بازرسی از تأسیسات هستهای خود را نداده است. همه میدانند که اسرائیل تنها رژیمی است که در خاورمیانه جنگافزار هستهای دارد اما این سؤال سالها مطرح بوده است که چرا هیچکسی حتی کشورهای غربی که از خلع سلاح هستهای حرف میزنند در این رابطه اقدامی نمیکنند.
نظر شما