به گزارش خبرگزاری مهر، علی اشرف منصوری از این طرح به عنوان یک طرح ملی که سالهاست کشاورزان منتظر اجرای آن هستند نام برده و افزود: در بهمن ماه سال۱۳۹۲ با پیگیری وزارت جهادکشاورزی و نیروی انتظامی دستورالعمل اجرایی آن توسط پلیس راهور جهت اجرا ابلاغ شد.
وی تعداد ماشین آلات کشاورزی در استان کرمانشاه را حدود ۱۰هزار دستگاه اعلام کرده و اضافه کرد: ماشین آلات کشاورزی مشمول این طرح شامل کمباین، تراکتور، دروگر و… بوده که تا کنون حدود پنج هزار و ۷۰۰ پرونده آماده بازدید در هیات کارشناسی پلیس راهور استان شده و حدود ۲هزار و هشتصد پرونده ماشین آلات کشاورزی نیز مورد بازدید کارشناسان پلیس قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه هدف از شماره گذاری ماشین آلات کشاورزی را جلوگیری از تردد غیر مجاز، کاهش احتمال تصادف و خطرات ناشی از آن، ایجاد مکانیسمی جهت بیمه نمودن این ماشینها، جلوگیری از فروش غیر قانونی ، سرقت و قاچاق، مشخص شدن مالکان قانونی و ایجاد فضا و زیر ساخت جهت به رهن بردن ماشین آلات کشاورزی جهت استفاده از تسهیلات بانکی و تسهیل شرایط برای امورات مربوط به کارت سوخت این ماشینها ذکر کرد.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی لازم از طریق روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی، نظام مهندسی و مدیریت های جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص نحوه ثبت نام انجام شده از کشاورزانی که تاکنون موفق به ثبت نام در این طرح نشده اند درخواست کرد هرچه سریعتر نسبت به تشکیل پرونده و تکمیل مدارک اقدام کنند.
منصوری با اشاره به روند تشکیل پرونده و شماره گذاری ماشین آلات کشاورزی گفت: مالکین متقاضی شماره گذاری ماشینهای کشاورزی باید با به همراه داشتن مدارک هویتی خود مانند کارت ملی، شناسنامه و… و همچنین کلیه مدارک قانونی ماشین کشاورزی خود شامل سند، دفترچه، صورت مجلس تحول و… به شرکتهای خدمات مشاوره ای مستقر در مراکز خدمات جهادکشاورزی دهستانها مراجعه کرده و اقدام به تشکیل پرونده کنند.
وی افزود: بررسی و تطبیق مدارک ارائه شده متقاضیان پلاک گذاری یکی از وظایف عوامل اجرایی شرکتهای خدمات مشاوره ای کشاورزی بوده که پس از تعیین وقت و هماهنگی با اداره فناوریهای مکانیزاسیون سازمان جهادکشاورزی، مامورین پلیس راهور از ماشینهای کشاورزی که پرونده آنها تکمیل باشد بازدید و مجوز شماره گذاری صادر می شود.