به گزارش خبرنگار مهر، خسرو حسنی ظهر یکشنبه در دیدار ریش سفیدان، روسای عشایر و طوایف با استاندار خراسان جنوبی اظهارکرد: آموزش و پرورش عشایری از سال ۹۰ دراستان راهاندازی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش عشایر خراسان جنوبی یکی از مشکلات دانش آموزان عشایری را کمبود چادر ویژه دانست و افزود: در حال حاضر ۱۰ هزار دانش آموزعشایری در استان تحصیل می کنند.
وی ادامه داد: دانشآموزان عشایر در مراکز شهرستانهای نهبندان، سربیشه، درمیان، زیرکوه، قاینات، سرایان، دستگردان و خوسف در حال تحصیل هستند.
حسنی با اشاره به اینکه ۷۵۰ معلم در زمینه آموزش دانش آموزان عشایری استان مشغول فعالیت هستند، گفت: این دانش آموزان در ۲۶۳ مدرسه تحصیل می کنند که در برخی از مناطق عشایری استان با کمبود مدرسه و معلم مواجه هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش عشایر خراسان جنوبی در خصوص مشکلات دانش آموزان عشایر شهرستان قائنات که ۱۹ دانش آموز بدون معلم هستند، گفت: دربرخی از مناطق برای سه دانش آموز معلم اعزام شده و قانون است مناطقی جمعیت کلاس ها از ۱۵ نفر به بالا باشد آموزش و پرورش دو معلم برای تدریس اعزام کند.
حسنی در خصوص مشکلات دانش آموزان پایه ششم ابتدایی عشایر مبنی براینکه برای تدریس و تفهیم موضوعات باید برخی ازموضاعات درسی از طریق یارانه تدریس شود، نیز گفت: به سبب نبود برق دراین مناطق دانشآموزان این پایه نمیتوانند از آموزشهای صحیح برخوردار شوند.
وی تاکید کرد: مشکلات دانش آموزان عشایری جنوبی پیگیری میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش عشایرخراسان جنوبی درپایان یادآورشد: برخی از دانش آموزان کوچ رو نیازمند چادر ویژه هستند که باید توسط مسئولین پیگیری شود.