به گزارش خبرگزاری مهر فرزانه عطایی روز دوشنبه افزود: مرکز مداخله در بحران به عنوان یک اورژانس مسایل اجتماعی عمل می کند و موارد خشونت های خانگی چون کودک آزاری، همسر آزاری و دیگر آسیب ها را پوشش می دهد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان زنجان افزود: زوجین متقاضی طلاق و افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده اجتماعی، افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده اند از افراد مشمول مرکز مداخله دربحران بهزیستی هستند.
وی با اشاره به کودکان خیابانی و کار، همسران آزار دیده، دختران و پسران فراری از منزل اظهار کرد: افرادی که در شرایط بحران هستند می توانند به صورت خود معرف و یا با معرفی توسط خدمات اجتماعی سیار و خط اورژانس اجتماعی و یا با معرفی از طریق مراجع قضایی، انتظامی به مرکز مراجعه کنند.
عطایی از ارایه خدمات به صورت رایگان در مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی خبرداد و خاطرنشان کرد: در این مرکز پس از پذیرش ارزیابی های تخصصی اجتماعی، روانشناختی، بهداشتی و درمانی و حقوقی تیم تشخیص مرکز با توجه به ارزیابی های صورت گرفته و متناسب با نوع مشکل تصمیم گیری کرده و سپس نسبت به ارائه خدمات تخصصی به افراد اقدام می شود.
وی نگهداری دختران و زنان آسیب دیده اجتماعی در این مراکز را به مدت ۳ تا ۲۰ روز مقدور دانست و تصریح کرد: در این مراکز مددکار اجتماعی، روانشناس، مشاور حقوقی مستقر هستند و درصورت نیاز به پزشک و روانپزشک ارجاع داده می شوند.
عطایی گفت: خدمات این مرکز می تواند از طریق تماس با خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳ و خدمات سیار اورژانس اجتماعی و همچنین از طریق حضور تیم های تخصصی مستقر در سایر سازمانها یا نهادهای ذیربط نیز به افراد در معرض آسیب های اجتماعی ارائه شود.