به گزارش خبرگزاری مهر، پیر حسین کولیوند با اشاره به اهمیت پایگاههای امداد و نجات جادهای در سیستم سازمان امداد، گفت: پس از بررسی و تعیین شاخصهای لازم، برنامهای را برای افزایش تعداد و تجهیز پایگاهها تهیه کردیم که به زودی برای تأمین اعتبار به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه پشتوانه این تصمیمگیریها نه تنها تجارب بلکه آخرین یافتههای علمی خواهد بود، از رایزنی با دانشگاه علم و صنعت برای بازنگری علمی برنامه تهیه شده خبر داد و افزود: تلاش شده تا تمامی مطالبات امدادگران از استخدام گرفته تا افزایش حق ایاب و ذهاب و سایر امکانات رفاهی لازم در آن لحاظ شود.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، داوطلب محوری را یکی از یادگارهای امام راحل در جمعیت هلال احمر دانست و با بیان اینکه باید از این یادگار امام (ره) حراست شود، ادامه داد: هیئتهای مذهبی، عاشورایی بهترین الگوی کاری جمعیت هلال احمر هستند و وجود پایگاههای امدادی یک تکلیف حکومتی بر دوش جمعیت هلال احمر است.
وی گفت: از دیدگاه من، ساز و کار این پایگاهها داوطلب محوری را برنمیتابد و لازم است مستخدمین ثابتی در آن ها به انجام وظیفه بپردازند.
کولیوند با بیان اینکه جابجایی مصدومین حوادث وظیفه جمعیت هلال احمر نبوده و نیست، وظیفه این جمعیت را تنها جستوجو و نجات مصدومین اعلام و تصریح کرد: ترویج حس نوعدوستی در لایههای مختلف این نهاد مردمی سبب شده هر جا باری بر روی زمین افتاده، بر دوش ما گذاشته شود.
وی از نیاز سازمان امداد و نجات به 1000 دستگاه آمبولانس و خودروی نجات خبر داد و افزود: در جلسه کمیسیون تخصصی دولت، مجوز تهیه ۵۰۰ دستگاه آمبولانس و خودروی نجات را دریافت کردیم.
به گفته کولیوند، عمر مفید یک آمبولانس و خودرو نجات 5 سال است.