۲۵ مهر ۱۳۸۴، ۱۰:۴۷

معاون پژوهشي دانشگاه فردوسي در گفتگو با "مهر" :

پژوهش دركشور ما فعاليتي لوكس و غيرضروري است // ارزش دانشگاه ها به ميزان خروجي مقالات و طرح هاي پژوهشي است نه تعداد استاد و دانشجو

پژوهش دركشور ما فعاليتي لوكس و غيرضروري است // ارزش دانشگاه ها به ميزان خروجي مقالات و طرح هاي پژوهشي است نه تعداد استاد و دانشجو

معاون پژوهشي دانشگاه فردوسي مشهد گفت: در كشور ما به پژوهش به عنوان يك امر لوكس و غيرضروري نگاه مي شود در حالي كه پژوهش اعتبار و آبروي دانشگاه ها است.

دكتر محمد رحيمي زاده در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر"، افزود: اعتبار پژوهشي اختصاص يافته به دانشگاه ها كم است و در قياس با بسياري از كشورها درصد پايين تري از درآمد ناخالص ملي به اين امر اختصاص مي يابد.

وي تصريح كرد: 85 درصد نيروي پژوهشي در دانشگاه ها وجود دارند كه بهترين نيروي پژوهشي نيز محسوب مي شوند اما تنها 15 درصد از بودجه هاي پژوهشي به وزرات علوم تعلق مي گيرد.

85 درصد نيروي پژوهشي در دانشگاه ها وجود دارند كه بهترين نيروي پژوهشي نيز محسوب مي شوند اما تنها 15 درصد از بودجه هاي پژوهشي به وزرات علوم تعلق مي گيرد

دكتر رحيمي زاده خاطرنشان كرد: در دانشگاه هاي كشور بودجه هاي اختصاص يافته به پژوهش و پايان نامه هاي دانشجويي در پايين ترين حد ممكن است.

استاد دانشگاه فردوسي مشهد اظهار كرد: در دانشگاه هاي كشور، پژوهش تنها به عنوان يك فعاليت لوكس و غير ضروري مورد توجه است. اين در حالي است كه اگر اين بخش را از دانشگاه ها بگيريم دانشگاه به دبيرستاني بزرگ تبديل مي شود.

معاون پژوهشي دانشگاه فردوسي مشهد افزود: به اندازه اي كه آموزش در دانشگاه مهم است، پژوهش نيز نقش تعيين كننده اي را ايفا مي كند. پژوهش اعتبار و آبروي يك دانشگاه است و در تمام دنيا ارزش دانشگاه ها به ميزان خروجي مقالات، كتب و طرح هاي پژوهشي وابسته است نه تعداد استاد و دانشجو.

کد خبر 242186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha