به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد عوضزاده صبح سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان بوشهر در زمینه تولید عسل دارای جایگاه ویژه ای است و به ویژه در زمینه تولید عسل به عنوان یکی از قطبهای تولیدی در سطح کشور محسوب میشود.
وی از فعالیت زنبورداران بومی و مهاجر در عرصه تولید عسل کنار در استان بوشهر خبر داد و بیان داشت: کوهستانها و دشتهای شهرستانهای جم، دشتی، دشتستان و تنگستان ا جمله مهمترین محلهای تولید و پرورش عسل در استان بوشهر است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر به خواص دارویی و ارزش بالای عسل طبیعی کنار اشاره کرد و بیان داشت: این نوع عسل دارای عطر و طعم و مزه بسیار خوبی است که هواداران بسیار زیادی در نقاط مختلف جهان دارد.
وی کشورهای حوزه خلیج فارس را به عنوان یکی از مهمترین بازارهای هدف عسل تولیدی کشور عنوان کرد و ادامه داد: بیشتر عسل تولیدی در استان بوشهر به استانها و کشورهای همسایه صادر میشود.
فعالیت ۴۰۰ زنبوردار بومی و مهاجر در استان بوشهر
عوضزاده با بیان اینکه در استان بوشهر سالانه دو بار عسل کنار تولید میشود، اذعان داشت: مرحله نخست تولید عسل در استان بوشهر اردیبهشتماه است و مرحله دوم نیز مهرماه است.
وی با اشاره به تولید ۷۰ تن عسل کنار در فصل اردیبهشت، خاطرنشان ساخت: برای تولید عسل مهرماه نیز زنبور داران در اواسط شهریورماه و همزمان با گل دادن درخت کنار فعالیت خود را آغاز کردند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر به فعالیت ۴۰۰ زنبور دار در این فصل اعم از زنبورداران مهاجر و زنبورداران بومی در استان خبر داد و بیان داشت: ۳۲۰ تن عسل در این فصل در استان تولید شد که ۵۶ درصد آن معادل ۱۸۰ تن سهم زنبورداران بومی استان بوشهر بود.
وی اضافه کرد: زنبوردارانی از استانهای فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال و بختیاری و اصفهان به منظور تولید عسل کنار در استان بوشهر فعالیت میکنند.