به گزارش خبرگزاری مهر، آرش لاهوتی پیرامون چرایی پرداختن به این سوژه های مستندهایش گفت: از دوران کودکی همیشه زندگی پهلوانهای دورهگرد برایم جالب بود و خوشحالم که بالاخره توانستم مستندی درباره یکی از این افراد بسازم.
لاهوتی با بیان اینکه مستند «پهلوان و خرقه» سختترین تجربه او در کارنامه کاریاش است، توضیح داد: زمان فیلمبرداری همه چیز کند پیش میرفت. تصویربرداری ۱۰، ۱۲ روز از آنچه برنامهریزی کرده بودیم بیشتر شد. البته عوامل مختلفی از جمله گرفتن مجوزها در سخت شدن ساخت این مستند تاثیر داشتند، اما به طور کلی لحظات غیر قابل پیشبینی «پهلوان و خرقه» زیاد است.
وی ادامه داد: فکر میکنم مستند «پهلوان و خرقه» در ادامه «راننده و روباه» و سایر فیلمهایم است. همه مستندهایی که ساختم به نوعی تنهایی آدمها را روایت میکند. اساساً دوست دارم درباره آدمهای تنها و در حاشیه فیلم بسازم. البته موضوعات دیگر مستند نیز برایم قابل احترام هستند اما ترجیح میدهم دوربینم روی انسانها متمرکز شود.»
«خون سرد» در سینماحقیقت جاری میشود
هادی معصومدوست پیرامون موضوع مستند «خون سرد» گفت: در حال حاضر بیماری سرطان در جامعه ایرانی به موضوعی حاد تبدیل شده و جمعی از هموطنان با این بیماری دست و پنجه نرم میکنند. این مستند نیز زندگی سخت پسری به نام رامین را روایت میکند که وقتی متوجه بیماری خود میشود، اتفاقات زیادی برایش رخ میدهد!
وی افزود: تمام زندگی سوژه بعد از بروز بیماری سرطان تغییر میکند و در حقیقت موضوع فیلم، درباره تلاش دو انسان برای تغییر شرایط زندگیشان است.
معصوم دوست خاطرنشان کرد: قبل از ساخت این مستند درباره سرطان خون اطلاعاتی نداشتم و از طریق آشنایی با همین بیمار و تحقیقات میدانی متوجه شدم که بیماری سرطان چه تاثیراتی بر روی روحیه افراد دارد. بخشی از پژوهش کار نیز به تاثیرات بیماری در خانواده این افراد مربوط می شود، تاثیراتی که مانند یک کشف و شهود هنگام فیلمبرداری رخ داد.