به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سیدجواد موسوی هوایی پیش از ظهر پنجشنبه در دوره آموزشی معاونان فرهنگی ادارات کل تبلیغات اسلامی استانهای کشور به اجرای برخی طرحهای پژوهشی و آموزشی و موفقیتهایی که در راه اندازی کتابخانه شبستان و جشنواره کتاب دین به وجود آمده اشاره کرد و افزود: کارهای ابتکاری زیادی در معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی در حال جریان است که اجرای آنها نیازمند اختصاص اعتبار است.
وی اظهار کرد: حدود ۷۰۰ اثر در دفتر پژوهش و دفتر تهیه و تالیف در دست تالیف است که اگر پشتیبانی مالی از این آثار شود حدود ۵۰۰ اثر قابلیت انتشار و عرضه تا دو سه ماه آینده را دارند.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: با توجه به بودجهای که به این معاونت اختصاص داده شده، میشود به این فعالیتها افتخار کرد.
لزوم ایجاد پایگاه دادههای دینی در استانها
حجتالاسلام موسوی هوایی ابراز امیدواری کرد که در استانهای کشور هم طرحها و آثار پژوهشی و آموزشی مناسبی اجرا شود.
وی ایجاد پایگاه دادههای دینی در استانها را ضروری دانست و تاکید کرد: اگر زیرساختهای راه اندازی بانک جامع در هر استانی فراهم باشد این اقدام صورت میگیرد.
وی به کمبود اعتبار در سازمان تبلیغات اسلامی اشاره کرد و افزود: ما در حد مقدورات به صورت جهادی فعالیت میکنیم و اگر فعالیتهای این سازمان قیمتگذاری شود به ۵ برابر ارزیابی میرسد.
اهل ذکر باشیم
حجتالاسلام موسوی هوایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتباطی که بین علم و تهذیب وجود دارد اظهار کرد: اگر کسی بخواهد به علم نافع برسد باید از اهل ذکر در آن علم سئوال کند.
وی اضافه کرد: خدای متعال تصریح دارد کسانی که اهل تقوا هستند خداوند برای آنها وسیلهای قرار میدهد که حق و باطل را از هم تشخیص دهد.
حجتالاسلام موسوی هوایی گفت: یکی از بزرگترین مسئلهای که بر پژوهش و تحقیق مترتب است این است که انسان به حقی برسد چون واقعیت با حقیقت فرق میکند.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: اگر بخواهیم در مسئله پژوهش و تحقیق تاثیرگذار باشیم حتما باید اهل ذکر باشیم.