علی اصغر مجد در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به سرشماری ۹ هزار و ۴۰۰ بهره بردار کشاورز دامغانی اظهار داشت: این سرشماری همزمان با سراسر كشور از پنجم مهر امسال آغاز و تا ۱۸ آبان ادامه داشت.
وی با اشاره به همکاری ۹ نفر آمارگیر برای اجرای سرشماری عمومی كشاورزی در دامغان، گفت: این امر در طی ۴۵ روز از ۵۳۲ آبادی شهرستان و با حضور مستمر سرشماری كردند.
رئیس ستاد سرشماری عمومی كشاورزی شهرستان دامغان با تاکید بر اهمیت و نقش محوری سرشماری عمومی كشاورزی در نظام تصمیم گیری کشور گفت: بر اساس چارچوب های آماری حاصل از سرشماری عمومی كشاورزی، طرح های نمونه گیری متعددی برای تامین نیازهای آماری بخش كشاورزی آماده و اجرا می شود.
مجد افزود: سرشماری عمومی كشاورزی، داده های آماری استانداری برای تبادل اطلاعات با سازمان های آماری بین المللی را فراهم می كند.
وی در خاتمه از همراهی و همكاری تمامی اعضای ستاد سرشماری عمومی كشاورزی، آمارگیران و دستگاه های مرتبط در اجرای موفق این طرح تقدیر كرد و گفت: امیدواریم با آمارهای به دست آمده بتوانیم طی سال های آتی برنامه ریزی های خوبی را برای رشد و توسعه كشاورزی و كمك به كشاورزان تدوین و طراحی كنیم.
تعداد بهره بردار، مساحت اراضی كشاورزی آبی، اراضی زراعی، مساحت باغ، تعداد دام های سبك و سنگین و باغات پسته در سرشماری عمومی كشاورزی مورد آمارگیری قرار گرفت.
نظر شما