به گزارش خبرنگار مهر، حسن عبودی مزرعی عصر سه شنبه در نخستین دوره آموزشی روسای خانه های داوطلب پنج استان مازندران، آذربایجان شرقی، زنجان، کردستان و آذربایجان غربی که به میزبانی گیلان در بندرانزلی در حال برگزاری است، افزود: مهمترین رویکرد این دوره آموزشی جذب و نگهداری اعضا در خانه های داوطلب بوده تا خدمات ارزنده ترین به نیازمندان از سوی این نیکوکاران ارائه شود.
وی با بیان اینکه در راستای توانمندسازی بیش از پیش محرومان و نیازمندان جامعه در این دوره آموزشی نسبت به برگزاری کلاس های بازاریابی اجتماعی و مدیریت کار گروهی اقدام می شود، اظهارداشت: براین اساس خدمات ارائه شده به محرومان به صورت تخصصی صورت خواهد گرفت تا ثمرات بیشتری نصیب آنها شود.
معاون منابع داوطلبی و خدمات اجتماعی سازمان جمعیت هلال احمر ادامه داد: هم اکنون در راستای توانمندسازی افراد آسیب دیده و آسیب پذیر طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست در استان هایی مانند گیلان، همدان و سیستان و بلوچستان در حال انجام بوده که در صورت موفقیت آن در سایر استان های کشور نیز اجرا خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه پیشگیری از بروز آسیب در خانواده ها از مهمترین اولویت های سازمان جمعیت هلال احمر است، گفت: ساماندهی و انسجام فعالیت های نیکوکاران عضو خانه های جمعیت و تخصصی کردن اقدام های آنها در راس برنامه های این جمعیت قرار دارد.
عبودی مزرعی افزود: خانه های داوطلب در عرصه پزشکی از نظر تعداد بیشترین میزان این خانه ها را در سطح کشور به خود اختصاص داده و تلاش می شود تا بر جمعیت آنها و سایر گروه های تخصصی افزوده شود و این در حالیست که در سرتاسر جهان ریزش جمعیتی را در این سازمان مردم نهاد شاهد هستیم.
ایجاد شبکه های اجتماعی در افزایش تعامل میان داوطلبان ضروری است
مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان نیز در این مراسم رویکرد اصلی این جمعیت را ارتقای دانش و مهارت داوطلبان و روسای خانه های داوطلب عنوان کرد.
علیرضا خصوصی ثانی افزود: توانمندسازی و ایجاد تعامل و همکاری روسای خانه های داوطلب از مهمترین اولویت های این برنامه آموزشی است.
وی اظهار داشت: توان افزایی روسای خانه های داوطلب در اجرای طرح ها و برنامه ها و راه اندازی خانه داوطلب مجازی از دیگر اقدام هایی بوده در این همایش آموزشی به ان توجه شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان ایجاد شبکه های اجتماعی را در افزایش تعامل میان داوطلبان ضروری دانست و ادامه داد: تعریف مدل کیفی سازی موثر خانه های داوطلب از طریق تدوین شاخص های شایستگی از رویکردهای مهم نخستین دوره آموزشی موردنظر است.
وی همچنین یادآورشد: تدوین شاخص های رفتاری و عملکردی، ارزیابی عملکرد یا رویکرد آینده پژوهی و اثربخشی از دیگر برنامه هایی بوده که در دستور کار سازمان جمعیت هلال احمر قرار دارد.
نظر شما