به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد عبادی در همایش ائمه جماعات و فرماندهان حوزهها و پایگاههای بسیج قم که شامگاه سه شنبه در سالن همایشهای امامزاده سیدعلی(ع) برگزار شد، موضوع قرض دادن به دیگران را مطرح کرد و گفت: خداوند قرض به نیازمند را قرض به خود میداند و این اهمیت موضوع قرض الحسنه را نشان میدهد.
وی اظهار کرد: قرض بدهید تا خداوند گناهان شما را بیامرزد چرا که قرض دادن به کسانی که نیاز دارند موجب آمرزش گناهان قرض دهنده میشود.
مشاور فقهی بانک مهر اقتصاد تصریح کرد: در قرآن خداوند فرموده است من خودم تشکر میکنم از کسی که قرض میدهد و مشکلی حل میکند.
وی با بیان وظایف ائمه جماعات و فرماندهان پایگاههای بسیج، گفت: یکی از وظایف این افراد کمک به مردم و در حد امکان رفع نیاز مالی آنان از طریق ایجاد صندوقهای قرض الحسنه و قرض دادن است.
حجت الاسلام عبادی بیان کرد: در روایتی از رسول خدا(ص) آمده است کسی که برادرش نیاز به قرض دارد و فرد توان قرض دادن را دارد ولی قرض ندهد خدای متعال بوی بهشت را برای او حرام میکند.
وی در سخنان خود بسیج را مصداق "تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى" بیان کرد و افزود: در زمان جنگ بسیج در خط مقدم میجنگد و اکنون که جنگ نیست بسیج در همه صحنهها حضور دارد و میکوشد تا نظام را مزین به خوبیها کند.
با فرهنگ بسیجی میتوان بسیاری از مشکلات را حل کرد
عضو شورای فقهی بانک مهر اقتصاد و مؤسسه طیبات با بیان اینکه باید کرامت بسیجی حفظ شود و با فرهنگ بسیجی میتوان بسیاری از مشکلات را حل کرد، گفت: یکی از اقدامات شایسته بسیج تأسیس صندق قرض الحسنه بسیجیان بود که تا آن جا که توانست بخشی از نیازهای بسیجیان را حل کرد.
وی با اشاره به اینکه امام صادق(ع) فرموده است اگر مالی داشته باشم دوست دارم آن را قرض بدهم تا آنکه صدقه دهم، اظهار کرد: دوام صندوقهای قرض الحسنه با پولهایی است که خیرین میآورند.
حجت الاسلام عبادی با بیان اینکه میزان قرض الحسنه در کل نظام بانکی خیلی کم است، افزود: کل پولی که مردم در بانک میگذارند تنها ۲ درصد مربوط به قرض الحسنه است و ۹۸ درصد مربوط به سپردههای سرمایه گذاری است و هرچه میزان قرض الحسنه پایین آید قدرت وام دهی و قرض دادن صندوق ها پایین میآید.
وی در پایان گفت: صندوق مهر اقتصاد آمادگی دارد در طرحی به نام محسنین به صندوقهای قرض الحسنهای که در مساجد ایجاد میشود در گرفتن اقساط کمک کند.
نظر شما