پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۳، ۱۷:۱۸

فردا دمای پایتخت زیر صفر می‌رود/ بارش برف در سواحل خزر

فردا دمای پایتخت زیر صفر می‌رود/ بارش برف در سواحل خزر

مدیرکل پبش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش باران و برف در سواحل دریای خزر طی دو روز آینده خبر داد و گفت: فردا دمای پایتخت زیر صفر می رود.

احد وظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس نقشه‌های پیش یابی، طی 24 ساعت آینده برای سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و برخی نقاط شمال غرب و شمال شرق کشور ابرناکی، بارش باران و برف و وزش باد پیش بینی می‌شود. همچنین بارش‌ها امروز در استان‌های گیلان و مازندران شدیدتر خواهد بود.

وی با بیان این‌که روز پنجشنبه بارش پراکنده در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور ادامه داشته و به تدریج این موج از شمال شرق کشور خارج می‌شود، تصریح کرد: از بعد از ظهر جمعه ابتدا برای شمال غرب و به تدریج سواحل دریای خزر بارش باران و برف پیش بینی می‌شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره‌ به اینکه امروز دریای خزر و در دو روز آینده خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود، اظهار داشت: بعدازظهر امروز در استان‌های گیلان، مازندران، البرز، تهران، قم، سمنان و خراسان رضوی وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

به گفته وظیفه، فردا آسمان تهران  کمی ابری و گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی شده است. کمینه و بیشینه دمای پایتخت  دراین روز -1 و 7 درجه سانتیگراد خواهد بود.

کد خبر 2435615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha