۱۷ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۵۰

پناهی:

جای سیاست‌گذاری کلان در صنعت گردشگری سلامت خالی است

جای سیاست‌گذاری کلان در صنعت گردشگری سلامت خالی است

مشهد- دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت گفت: جای سیاست گذاری کلان در صنعت گردشگری سلامت خالی است و هر گردشگر سلامت باید برای کشور مقصد بیش از سه برابر یک گردشگر معمولی ارز آوری داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد پناهی قبل از ظهر دوشنبه در نشست خبری با عنوان "کمیته گردشگری سلامت" که در شهرک دانش و سلامت مشهد برگزار شد به تشریح برنامه ها و راهبردهای این کمیته در کشور پرداخت.

وی در خصوص آمار گردشگران سلامت در کشور اظهار کرد: نبود زیر ساخت های لازم مانعی برای به دست آوردن آمار دقیق از گردشگری سلامت در کشور است.

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور افزود: با وجود تمام کاستی ها و کمبود ها در حوزه سلامت؛ رویکرد ما دست یافتن به ارایه خدمات گردشگری استاندارد است.

وی با اشاره به این که ۷۰ درصد پزشکان خارجی در کشور آمریکا، ایرانی هستند، تصریح کرد: ایران از نظر بهداشت جهانی در رتبه پنجم قرار دارد و این یعنی زمینه برای گسترش دامنه اقدامات در گردشگری سلامت فراهم است.

پناهی با این توضیح که در گردشگری سلامت علاوه بر گردشگری درمانی، گردشگری پزشکی و بخش گردشگری تندرستی نیز در نظر است؛ گفت: می توان با استفاده از ظرفیت های درمانی طبیعی موجود در کشور و نیز طب سنتی همچون آب درمانی، نمک درمانی، ایجاد مجتمع و دهکده های سلامت، گردشگری سلامت را رونق بخشیده و به بومی گرایی سوق دهیم.

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور با ابراز تاسف از نبود سیاست گذاری های لازم در عرصه صنعت گردشگری سلامت عنوان کرد: جای سیاست گذاری کلان در صنعت گردشگری سلامت خالی است و این در حالی است که طبق تعریف، هر گردشگر سلامت باید برای کشور مقصد بیش از سه برابر یک گردشگر معمولی ارز آوری داشته باشد.

پناهی افزود: این در حالی است که سهم کشورمان از این گردش یک میلیارد دلاری این صنعت، بسیار ناچیز است.

وی دلایل رشد گردشگری سلامت در ایران را در سه دسته جای داد و افزود: اولین و مهم ترین دلایل رشد گردشگری سلامت، جایگاه تخصصی پزشکان کشورمان است، دومین دلیل پیشینه تاریخی و قرابت فرهنگی با کشورهای همسایه و سومین مورد نیز تفاوت قیمت های ارزی و ریالی است.

به گفته دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور؛ مردم کشورهای عضو اکو، کشورهای اسلامی، کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای OIC از جمله کشورهای مناسب برای این طرح هستند.

کد خبر 2438631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha