به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی کشاورز در این دیدار گفت: اهالی تئاتر باید در درجه اول بفهمند که در کدام مملکت زندگی میکنند و در آن مملکت چه چیزهایی وجود دارند، این امر باعث نشان دادن بسیاری از ارزشها به مردم میشود و چیزهایی مثل جرم را از بین میبرد.
وی خطاب به هنرمندان یادآورشد: اگر تئاتر نقشهای خوب داشته باشد، تمام مردم شهر میآیند و آن را میبینند.
بازیگر پیشکسوت تئاتر کشور تاکید کرد: در تهران شهرداری نیز میتواند نقش مؤثری داشته باشد زیرا فرهنگسراهای مختلف زیر نظر شهرداری هستند. این ارگان میتواند بچهها را از سن پایین، تشویق به تئاتر دیدن و اجرا و نوشتن کن. تا ببینند چه چیزهایی را نوشتهاند و اینکه آیا آن نوشتهها به درد ما میخورند یا نه و مهمتر از همه اینکه شهرداری می تواند بچهها را تشویق کند تا تئاتر کار کنند.
کشاورز در سخنانش بارها تکرار کرد: اثری که کار تئاتر روی مردم دارد سینما و تلویزیون ندارد و فقط تئاتر است که تاثیرگذار است و الا برای تلویزیون و سینما پول داده میشود در حالیکه وقتی تمام میشود همه چیز از میان میرود.
بازیگر نمایش «بازی استریندبرگ» تأکید کرد: مسئولان نباید از بچههای تئاتر بخواهند فقط یک مسأله را در جامعه مطرح کنند. در ایران عزیز که نمونهاش را در دنیا نداریم همه نوع تئاتری روی صحنه میرود. مسئولان باید بچه ها را راهنمایی کنند تا از مذهب برای رفتن به سوی پیشرفت استفاده کنند و دولت هم به اندازه توان خود به اینها کمک کند برای اینکه کار، بیمایه فطیر است و راه به جایی نمیبرد.
کشاورز با تأکید بر اینکه تئاتر باید با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد و شهرداری در مکانهایی چون فرهنگسراها اجرا شود، تصریح کرد: در تمام دنیا میبینیم که شهرداری به تئاتر کمک میکند و مردم از آن استفاده میکنند و این به خاطر اثری است که تنها در تئاتر وجود دارد.
این هنرمند پیشکسوت خطاب به جوانان فعال تئاتری گفت: باید ببینید و مذهبتان را بشناسید. اگر جوانان مذهب را نشناسند در نمایشهای دینی روی تماشاگر تاثیر نمیگذارند.
وی خطاب به جوانان ایران اظهار کرد: امیدوارم جوانان همیشه سالم و پیروز باشند. من آرزوی سلامت دارم، این آرزو را برای اهالی خوب تئاتر نیز میکنم.
وی بارها در سخنانش به عیادت کنندگان گفت: شما جوان هستید، فقط به فکر سلامتی و پیشرفت مملکتتان باشید. شما برای این مملکت مفید هستید و این مملکت به شما احتیاج دارد. باید مذهبتان را بشناسید و نه این که از مذهب سوء استفاده کنید. شما می توانید این مسائل را مطرح کنید و مطمئن باشید که مردم میآیند و یاد میگیرند.
وی با بیان اینکه جوانان آینده سازان مملکت هستند، اظهار کرد: ما گذشتیم و از سن ما گذشت ولی شما جوانان این مملکت هستید و برای مردم کار میکنید، پس بدانید کسی که برای مذهب کار میکند حتما موفق خواهد بود و مریض نمی شود.
تندیس نخستین سوگواره «خمسه» توسط مجید رفیعی دبیر سوگواره، شهرام کرمی مدیر مرکز هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری، اسماعیل خلج و امیرحسین شفیعی قائم مقام سوگواره به محمدعلی کشاورز تقدیم شد.
امیرحسین شفیعی در هنگام اهدا این لوح، محمدعلی کشاورز را به عنوان نخستین برگزیده این سوگواره معرفی کرد.
در پایان نیز محمدعلی کشاورز با خواندن اشعاری، عیادت کنندگانش را بدرقه کرد.
سیروس همتی، مجید گیاهچی و شکرخدا گودرزی از جمله هنرمندانی بودند که با محمدعلی کشاورز دیدار کردند.
نظر شما