به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز بعدازظهر در حاشیه دیدار خود با آصف علی زرداری رئیس جمهور سابق پاکستان با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به این دیدار، گفت: دو کشور ایران و پاکستان همواره رابطه بسیار خوبی با یکدیگر داشتهاند.
وی در ادامه افزود: رابطه این دو کشور مثال زدنی و کم نظیر است زیرا ایران و پاکستان شرکای تاریخی بوده و دارای منافع مشترک زیادی در عرصه های مختلف هستند.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ما در این دیدار دوجانبه نیز پیرامون منافع مشترک دو کشور و همچنین رابطه با افغانستان و ایجاد صلح در منطقه و چگونگی مقابله با تروریست ها از جمله القاعده و داعش گفتگو کردیم.
ولایتی با بیان اینکه نظرات و دیدگاههای ما درباره این مباحث به هم بسیار نزدیک بود، گفت: زرداری در این دیدار نیز از اینکه ایران توانسته به کمک عراق، سوریه و لبنان علیه تروریست ها و افراطی گری ها در منطقه اقدام و با آنها مبارزه کند ابراز خرسندی کرد زیرا ما توانستهایم با کمکهای خود، تروریستها را از اهداف اصلی خود ناکام بگذاریم.
وی همچنین درباره مشکلات مرزی دو کشور و نحوه مبارزه با اشرار در آن منطقه اظهار داشت: این مشکل مشترک میان دو کشور بوده و پاکستان نمیخواهد در مرز دو کشور، گروه های تروریستی ناامنی و تشنج ایجاد کنند، بنابراین باید سعی کنیم با همکاری این معضل را در حد ممکن مرتفع کرده و آن را کاهش دهیم.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: گروه های تروریستی همچنین علاوه بر اینکه برای مرزهای ما ناامنی هایی را ایجاد می کنند، مزاحمتهای را هم برای دولت و مردم پاکستان دارند. بنابراین اگر اشرار در مرز دو کشور باعث ناامنی می شوند نباید اقدامات آنان را به پای دولت پاکستان نوشت.
ولایتی تاکید کرد: همکاری ایران و پاکستان با قدرت ادامه خواهد داشت و ما نیز در این میان از دولت پاکستان انتظار داریم تا همکاریهای بیشتری را برای پایان دادن به اقدامات تروریستی اشرار انجام دهد تا شاهد ثبات و امنیت بیشتری در این مناطق باشیم.
وی با اشاره به برگزاری همایش جهان عاری از خشونت و افراطیگری بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با هر نوع افراطیگری و خشونت مخالف است و در هفته گذشته نیز شاهد بودیم که اجلاسی در قم با همین منظور و با حضور آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله سبحانی و با سخنرانی رهبر معظم انقلاب برگزار شد که روح حاکم بر این اجلاس مخالفت با تروریست بود.
ولایتی خاطرنشان کرد: اقداماتی که در قم با عنوان مرکز تشیع انجام شده و میشود نشانگر این است که علما و مراجع بزرگوار ما در کنار رهبری با تروریست و اقداماتی از این قبیل مخالف بوده و از نظر علمی و فقهی با آن مبارزه میکنند.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین تصریح کرد: همچنین اجلاس دیگری در تهران با حضور رئیس جمهور کشورمان و مقامات و وزرای سایر کشورها برگزار شد که دارای اهمیت ویژهای بود.
نظر شما