۲۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۳۴

موسوی چلک:

لزوم نداشتن نگاه سیاسی به پیشگیری از اعتیاد/ هیچ دولتی مقصر نیست

لزوم نداشتن نگاه سیاسی به پیشگیری از اعتیاد/ هیچ دولتی مقصر نیست

مشهد- مدیر دفتر مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: بیماری اجتماعی اعتیاد ربطی به هیچکدام از دولت ها ندارد چرا که دیدن یک معتاد در گوشه خیابان هیچ دولتی را خرسند نمی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن موسوی چلک ظهر دوشنبه در جشنواره ایده های برتر پیشگیری و کنترل مصرف مواد مخدر که در محل فرهنگسرای ترافیک مشهد برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری جشنواره ایده های برتر پیشگیری و کنترل مصرف مواد مخدر، باعث می شود تا مشارکت مردم از بحث های مالی به ایده پردازی و مشارکتهای فکری نیز تغییر کرده و در این حوزه ها نیز وارد شوند.

وی افزود: ما می توانیم ایده هایی را از افرادی که خودشان دستی بر آتش دارند بگریم و آن ایده ها را در سایه مشارکت بخش دانشگاهی بویژه در سطح کارشناسی ارشد و دکترا پخته کرده و آن را به همه کشور گسترش دهیم.

مدیر دفتر توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اظهار کرد: نمی گویم همه ایده ها قابلیت اجرایی خواهند داشت اما قطعا از بین این ایده ها، ایده های اجرایی و خوبی بیرون خواهد آمد.

وی با بیان اینکه تا می توانیم نباید ایده ها را دولتی اجرا کنیم، تاکید کرد: اگر دیدید فردی ایده ای دارد که می تواند آن را اجرایی کند اجازه بدهید این کار را انجام دهد.

موسوی چلک همچنین ضمن انتقاد از نبود اعتبار در حوزه جشنواره های اجتماعی عنوان کرد: مقصر خود ما هستم که تنها حوزه ای که تندیس اش اعتباری ندارد حوزه اجتماعی است.

وی سپس پیشنهاد برگزاری دو ساله جشنواره ایده پردازی در زمنه پیشگری از اعتیاد را مطرح و تاکید کرد: اگر به داشته های خودمان باور داشته باشیم می توانیم برنامه های کاربردی در این زمینه را تدوین کنیم.

مدیر دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در ادامه به فعالیت دبیر خانه ثبت تجارب در حوزه پیشگیری اشاره و اظهار کرد: این دبیرخانه در استان کرمان فعال شده و تمامی تجارب این حوزه را ثبت خواهد کرد.

وی گفت: ما تا به اجتماعی شدن پیشگری از اعتیاد برسیم به دو دهه زمان نیاز خواهیم داشت و تجربه نشان داده رویکرد نظامی و انتظامی در این زمینه تاثیر پایدار ندارد و با اینکه ما بیش از سه هزار شهید داده ایم اما نتوانستیم سن اعتیاد را بالا ببریم و خانواده ها را از اعتیاد در امان نگه داریم.

موسوی چلک ضمن تاکید بر بیمار بودن حوزه اجتماعی در کشورمان، عنوان کرد: رویکرد اجتماعی شدن لازمه اش آن است که واقع نگر باشیم.

وی با بیان اینکه این بیماری اجتماعی ربطی به هیچکدام از دولت ها ندارد، گفت: ما نباید مسائل اجتماعی را سیاسی کنیم چرا که دیدن یک معتاد در گوشه خیابان هیچ دولتی را خرسند نمی کند.

این استاد دانشگاه سپس با بیان اینکه هیچ کسی مقصر این بیماری اجتماعی نیست، اظهار کرد: البته این مسئله نباید ما را از استفاده از ظرفیت های سیاسی غافل کند.

وی بیان کرد: ما نیازمند واقع نگری در حوزه مسائل اجتماعی هستیم و باید به صورت جدی از سیاسی کردن این حوزه دوری کنیم.

موسوی چلک سپس به مباحثی همچون نیاز جامعه به شادی اشاره و اذعان کرد: شادی حق مردم جامعه ما است و ما اگر نتوانیم شادی را به دست بیاوریم جامعه به سمت شادی های آنی خواهد رفت که جامعه را دچار بیماری خواهد کرد.

مدیر دفتر توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور یاد آور شد: حوزه اجتماع اگر تخریب شود بازسازی دوباره آن کار مشکل و بسیار زمان‌بر است.

کد خبر 2443722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha