پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۱۰

کادری در گفتگو با مهر:

اعلام زمان تشییع پیکر شهید نجارزاده/ برگزاری مراسم بزرگداشت در قرچک

اعلام زمان تشییع پیکر شهید نجارزاده/ برگزاری مراسم بزرگداشت در قرچک

قرچک - رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران قرچک با اشاره به تشییع پیکر شهید رضا نجارزاده پس از اقامه نمازجمعه گفت: مراسم بزرگداشت شهید نجارزاده با حضور شخصیت های مختلف برگزار می شود.

آزمان کادری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حال و هوای مردم قرچک با شنیدن میزبانی یکی از شهدای مفقودالاثر این شهرستان اظهار داشت: مردم قرچک از روز گذشته خود را آماده حضور و استقبال از شهید رضا نجارزاده می کنند که با هماهنگی های صورت گرفته و همکاری مسئولان، مقرر شد تا مراسم تشییع و خاکسپاری شهید رضا نجارزاده روز جمعه ۲۸ آذرماه پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه با حضور امام جمعه و مسئولان اجرایی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مردم متدین و انقلابی شهرستان برگزار شد.

وی ادامه داد: پیکر مطهر این شهید گلگون کفن دفاع مقدس روز جمعه از مقابل مصلی قرچک به سوی امامزاده ولی آباد این شهرستان تشییع و در گلزار شهدای ولی آباد با حضور ارادتمندان به فرهنگ شهید و شهادت به خاک سپرده خواهد شد.

کادری با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای برگزاری آیین بزرگداشت شهید نجارزاده در قرچک یادآور شد: با هماهنگی های صورت گرفته با امام جمعه شهرستان قرچک مقرر شد تا مراسم بزرگداشت شهید رضا نجارزاده جمعه شب پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع قرچک با حضور شخصیت های مختلف برگزار شد.

این مسئول گفت: تبلیغات محیطی و دعوت از عموم مردم برای شرکت در مراسم تشییع و بزرگداشت شهید رضا نجارزاده در سطح قرچک آغاز شده و قطعا شاهد برگزاری مراسم باشکوه و در خورشأن شهدای انقلاب اسلامی خواهیم بود.

وی هدف از برگزاری بزرگداشت شهید رضا نجارزاده را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی عنوان و تأکید کرد: قطعا برگزاری آیین بزرگداشت شهدای انقلاب اسلامی سبب زنده نگه داشتن یاد و خاطره این ستارگان درخشان در میان مردم بویژه نسل جوان و آینده ساز کشور خواهد شد.

گفتنی شهید رضا نجار زاده فرزند محمد به عنوان سربازاز طریق لشگر ۹۲ زرهی اهواز به جبهه های حق علیه باطل شتافته و در سال ۶۷ توسط دشمن بعثی عراق در فاو به درجه رفیع شهادت نایل آمده بود.

کد خبر 2444428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha