به گزارش خبرگزاری مهر، سیدنظام الدین امامیفر دبیر دوسالانه «دیوارنگاری شاهدان شهر» درباره بخش پژوهش این دوسالانه ملی توضیح داد: دیدگاهی که در مورد دیوارنگاری شهری وجود دارد حاکی از غفلت از مباحث پژوهشی و بنیادی است.
وی تصریح کرد: با وجود آن که رشته نقاشی در دو گرایش سطح کوچک (بوم نقاشی) و سطح بزرگ یا دیوارنگاری در دانشکدههای پیش بینی شده است و عناوین و سرفصلهای درسی وجود دارد، اما دانشگاهها از خود رغبتی به گرایش دوم (سطح بزرگ) نشان نداده اند و همچنان گرایش سطوح کوچک را درکارگاه ها گسترش داده اند. البته این مطلب جای بحث و پیگیری دارد که چه عواملی در این تصمیم گیری و دافعه موثر بودهاند، بر همین اساس ما در این جشنواره سعی داریم دیوارنگاری را به عنوان یک نیاز شهری معرفی کنیم.
امامیفر خاطرنشان کرد: شاید بخش پژوهش و ارتباط بحثهای دانشگاهی با نیازهای شهری سازمان زیباسازی شهرداری تهران، انگیزه کاربردی شدن را برای موسسات آموزشی و علمی شدن اینگونه مباحث را برای شهرداری ها بوجود آورد.
دبیر سومین دوسالانه دیوارنگاری درباره موضوعات بخش پژوهش دوسالانه شاهدان شهر تشریح کرد: شورای سیاست گذاری با توجه به نیاز سازمان زیباسازی 9 موضوع با اهمیت را در این دوره انتخاب کرد و دربین محققین دانشگاهی پژوهشگر به مسابقه و تولید گذاشت.
وی افزود: نگاه ویژه در این بخش توجه و حمایت از پایاننامههای و رساله های دانشجویی است که بعد از دفاع در آرشیو دانشکدهها قرار می گیرند . هدف ما بیرون کشیدن این نوع از تحقیقات و عناوین میدانی است که با توجه به نیاز واقعی شناسایی و توسط سازمان زیباسازی سرمایهگذاری شود.
سومین دوسالانه ملی دیوارنگاری شهری در سه بخش مسابقه شاهدان شهر، پژوهش و مروری بر آثار دیوارنگاری شهری از سوی سازمان زیباسازی شهر تهران برگزار می شود. هنرمندان در بخش مسابقه این رویداد هنری با موضوع قرار دادن آیات، اذکار و روایات اسلامی، رویدادهای زندگی حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و یاد و خاطره ایثارگران (شهدا و جانبازان) به نقاشی دیوارهای از پیش تعیین شده در شهر تهران می پردازند.
علاقه مندان تا 6 دی ماه فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.
نظر شما