به گزارش خبرنگار مهر، صالح دریانورد بعد از ظهر چهارشنبه در دوازدهمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان با بیان اینکه با کاهش قیمت نفت 20 درصد از بودجه سال 94 مختل و متاثر از این کاهش میشود، اظهار داشت: اين در حالیست که سال گذشته نیز موفق به تحقق صد در صدی تعهدات خود در قبال وصول درآمدهای استانی شدهایم.
وی با بیان اینکه برای سال آینده درآمد مصوب استان یک هزار و 800 میلیارد تومان مقرر شده است، افزود: اعتبارات تملک داراییهای استان برای سال آینده بیش از 191 میلیارد تومان قرار داده شده است و تغییرات اندکی در بودجه عمرانی با توجه به کاهش قیمت نفت در استان شاهد هستیم.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار هرمزگان ادامه داد: در سال 92 و 93 تنها 30 درصد از 230 میلیارد تومان بودجه عمرانی استان تنها به پروژهها تزریق شد که با تدابیر استاندار هرمزگان امور به نحوی خوبی مدیریت شد.
دریانورد اظهار داشت: از محل درآمدهای دو درصد نفت که برای سال 94 برابر 70 میلیارد تومان است نسبت به سال گذشته کاهش 50 میلیاردی داریم و عمده کاهش بودجه 94 استان مرتبط با این بخش از بودجه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اعتبارات هزینهای استان برای سال آینده بیش از 127 میلیارد تومان است، گفت: کوچکسازی دولت یک اصل است و مدیران نباید تمایلی به بودجههای هزینهای داشته باشند.
معاون استاندار هرمزگان یادآور شد: مشکلات ما در بودجههای هزینهای کمتر از سایر استانها نیست و باید نهایت مدیریت در صرفهجویی به عمل آوریم.
دریانورد با بیان اینکه در سال 93 در هرمزگان بیشترین حقوق را به دلیل جذب نیروها نسبت به سالهای قبل داشتهایم، گفت: ریشه این امر در مجوزهای استخدامی است که دستگاهها در بعد ملی برای خود رفته و نسبت به اقدام نیرو اقدام کردهاند.
وی اضافه کرد: بحث ما این است که برداشت بیشتری از درآمدهای کسب شده استان برای امور عمرانی داشته باشیم.
دریانورد افزود: یکی از مطالبات مهم و منطقی استان، افزایش اعتبارات عمرانی با توجه به درآمدهای استانی با هدف ایجاد انگیزه در مودیان مالیاتی است.
معاون استاندار هرمزگان در ادامه گفت: نوسازی خط اول آبرسانی به بندرعباس، ساختمان سد گابریگ، پایگاه انتقال خون هرمزگان و طرحهای فاضلاب جاسک و سایر پروژههای این چنینی از جمله مهمترین پروژههای ملی استانی هرمزگان است.
وی تصریح کرد: استاندار هرمزگان تاکید دارند که بر روی پروژههای آب بیش از پیش باید کار شود و از همین رو پروژههای مربوطه باید توسط شرکتهای آب منطقهای و آبفا در وزارت دنبال شود.
دریانورد گفت: از محل درآمدهای بنادر و دریانوردی هر ساله به 80 میلیارد تومان به بندر سازی اختصاص مییافت که تلاش کردهایم این اعتبار مجدد برای ساخت بنادر کوچک برقرار شود.
وی یادآور شد: با توجه به درخواست استانهای مجاور برای بهرهبرداری از آب دریا پیشنهاد دادهایم استانهای متقاضی بابت هر متر مکعب 100 تومان به استانهای ساحلی مربوطه اختصاص دهند که امیدواریم که این چنین پیشنهاداتی مورد توجه قرار گیرد.
معاون استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در سفر ریاست جمهوری مبحث درمان، کار، آب و معیشت از مهمترین بحثها بوده است، گفت: استان باید تلاش و تمرکز خود را بر این مسئله بگذارد.
دریانورد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استان یک میلیارد تومان برای تامین منابع آب شرب شهر بندرعباس با پیگیری استان اختصاص داده است، اضافه کرد: همه باید برای تقویت و بهبود منابع آبی تلاش کنیم.
نظر شما