به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سعادت طلب در جلسه قبل از ظهر یکشنبه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه شهر قم از نظر زیرساخت خیلی با شهرهای دیگر متفاوت است، ابراز داشت: وقتی شهرهای دیگر را مشاهده میکنیم میبینیم شبکه معابر آن تکمیل است و در حال تکمیل کاربریها هستند.
وی افزود: ما در شهر قم هنوز در حال تکمیل شبکه هستیم که این موضوع بیشترین بار مالی و انرژی کارکنان شهرداری را به خود مشغول کرده است.
رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم گفت: بهمن سال گذشته کارکنان شهرداری با ما جلسهای داشتند که در کمیسیون امور زیربنایی اولویتهای تکمیل شبکه را شناسایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه اولین اولویت تکمیل خیابان شهید روحانی بود که به بهرهبرداری رسید، خاطرنشان کرد: دومین اولویت بلوار جمهوری اسلامی حد فاصل خیابان انسجام تا پردیسان است که مهمترین شوارع از نظر مساحت است.
سعادت طلب گفت: در مورد اولویت سوم هم که در نیروگاه تعریف شده جدولگذاری تا خیابان مالک اشتر انجام شده و تملک آن تا میدان امام حسین(ع) در حال انجام است.
وی ادامه داد: مورد چهارم بلوار شهید کریمی حد فاصل خیابان جمهوری تا شهرک قائم است که در حال تکمیل تقاطع هستیم.
رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم اضافه کرد: بلوار زینبیه از خیابان امام تا خیابان موسی صدر اولویت پنجم است که بازگشایی این معبر به جز مواردی که ریل وجود داشته انجام شده است.
مشکل بلوار زائر حل شود
وی افزود: اولویت ششم ادامه بلوار زائر تا پردیسان است که در این مورد هم زیرسازی و جدولگذاری انجام شده و فقط آسفالت آن مانده که به دلیل مباحثی که میان شهرداری و شرکت آب منطقهای انجام شد در حال حاضر تعطیل شده که با توجه به مشکل دسترسی به پردیسان امیدواریم به زودی حل شود.
به گفته سعادت طلب ادامه بلوار کارگر، بلوار فردوسی، چمران شمالی، رینگ دوم جمکران در حد فاصل بلوار پیامبر اعظم(ص) و بلوار انتظار، بیست متری شهید فهیمی و ادامه تونل غدیر تا انتهای فاز پنج عمار یاسر از دیگر مواردی است که به عنوان اولویت در نظر گرفته شد.
اولویتهای شهرداری در بحث پروژههای عمرانی در جلسه چهل و ششم و شورای شهر به رأی اعضای شورا رسیده بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به نقشههای تفکیکی بررسی شده در کمیسیون امور زیربنایی اشاره کرد و ابراز داشت: داشتن توافق یعنی شهرداری پذیرفته یک ملک میتواند پروانه بگیرد و این در واقع امتیازی است که به وسیله آن مالک میتواند زیرساختها را برای ملک تأمین کند و وقتی پروانه گرفته شد، شهرداری هم خدمات شهری را برای این ملک تأمین میکند.
نظر شما