۷ دی ۱۳۹۳، ۱۴:۴۹

سجادی در نشست خبری مطرح کرد:

رویکرد جشنواره بین المللی فیلم وارش فرهنگ عامه است

 رویکرد جشنواره بین المللی فیلم وارش فرهنگ عامه است

ساری - یک کارگردان سینمای ایران گفت: رویکرد اصلی جشنواره بین المللی فیلم کوتاه وارش فرهنگ عامه است که به آن توجه ویژه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی سجادی ظهر یکشنبه در نشست دبیرخانه جشنواره وارش به آسیب شناسی این جشنواره پرداخت و گفت: این رویداد متعلق به فیلم سازان جوان است که می آیند تا تجربه کنند و بیاموزند. بنابراین در تصمیم گیری ها باید به ماهیت این جشنواره که شکفتن استعدادها است توجه اساسی شود.

وی افزود: باید دست فیلمسازان جوان و تولید کننده فیلم کوتاه را باز گذاشت و زمینه بروز  و ظهور استعدادهایشان را فراهم کرد.

این کارگردان مازندرانی افزود :نباید از جوانی که هنوز زبان اصولی سینما را نمی شناسد انتظار داشت که حرفهای مهم بزند باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که حرف های خودش را بزند.

وی با اشاره به استعدادهایی که در دل جشنواره وارش به سینما راه یافته اند افزود: جشنواره فیلم کوتاه وارش باید بسترساز فعالیت جوانان شود تا همه آمال و آرزوهایشان را برای موفق شدن در پایتخت دنبال نکنند.

سجادی رویکرد اصلی جشنواره وارش را فرهنگ عامه توصیف کرد و گفت: فرهنگ تمامی ابعاد زندگی مردم را در بر می گیرد و دست فیلمساز برای تولید اثری مرتبط با این معیار کلی باز است.

وی افزود: وارش را زمانی می توان موفق توصیف کرد که این رویداد بتواند زمینه رونق تولید فیلم کوتاه را در مازندران و کشور رقم بزند و محلی برای دیده شدن باشد.

سجادی در بخش دیگر سخنانش به نقد جشنواره های سینمایی در کشور پرداخت و گفت: جشنواره بین المللی فیلم فجر هم یک جشن محسوب می شود و نه یک جشنواره با معیارهای اصولی و مشخص. حاشیه ها داردبر متن جشنواره های سینمایی حاکم می شود.

وی ادامه داد: بخش بین المللی جشنواره فجر با ضوابط جهانی فاصله بسیاری دارد. فجر در حال حاضربهانه ای برای توسعه تولید فیلم در داخل است.

سجادی اظهار داشت: نقد جدی به مسئولان وارداست که همواره از وضعیت و رویکرد سینمای ایران انتقاد می کنند اما پای عمل و حمایت که می رسد سراغی از آنان نیست.

به گزارش مهر،  محمدعلي سجادي متولد ۱۳۳۶ آمل کار هنری را باخط و نقاشی آغاز کرد. در اواخر دهه ۵۰ کار فیلمسازی را در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پی گرفت و بعدها فعالیتش را در سینمای آزاد ادامه داد. همچنین در دهه ۵۰ تا ۶۰ تصویرگری چند کتاب کودک  با عنوان كژال (مرتضي رضوان) پنير بالاي درخت (جواد مجابي) را برعهده داشت. وی تا کنون ۱۶ عنوان فیلم سینمایی با عنوان های: بازجويي يک جنايت ( ۶۲) گنج ( ۶۳ ) جدال ( ۶۴ ) گم‌شدگان ( ۶۶- ۶۵ ) چون باد ( ۶۷ ) گزل ( ۶۸) افسانه مه پلنگ ( ۷۰ ) مُهره ( ۷۶ ) بازيگر (۷۷) شيفته ( ۷۸ ) رنگ شب ( ۷۹ ) اثيري ( ۸۰ ) جنايت ( ۸۲ ) تردست ( ۸۳ ) شوريده ( ۸۳ ـ ۸۴ ) مخمصه (۸۵ )به عنوان کارگردان و فیلمنامه نویس و تدوینگر در پرونده کاری خود دارد.

وی همچنین مولف کتاب های: داغستان (منظومه ۶۹) گفت و شنود (درباره ادبيات ۶۸ ) حيراني (رمان ۷۳ ) حلقه‌ گم‌شده (داستان ۷۶ ) چه کسي روجا را کشت؟ (داستان بلند ۷۹ ) دلم برايت مي تپد! (مجموعه شعر ۸۲ ) خيره بر چهار فصل و خاتوزين (دوشعر بلند ۸۲) نشانه‌ها ( ۸۳ ) سه مورچه‌ي عاشق! و روئيده درسنگْ فصل (شعر ۸۷) چه قدرمانده به رسيدن؟ (شعر ۸۸) است.

محمد علی سجادی جايزه بهترين کارگرداني را از هفتيمن جشن خانه سينما براي فيلم جنايت دریافت کرد ومجموعه سریال جستجوگران از دیگر کارهای اوست که سال ۸۷ از شبکه دوم سیما پخش شده است .سجادی در مهرماه سال ۹۱ نیز نمایشگاهی تحت عنوان سیاوشان را در گالری شمس تهران برپا نمود که با استقبال بی نظیر مردم و مخاطبان همراه بود.

محمدعلی سجادی فیلم مستند «حمید همای» با مروری بر زندگی هنری و شخصی زنده‌یاد حمید سمندریان و هما روستا سال گذشته برای سی ودومین جشنواره بین المللی فیلم فجر ساخت.

سجادی نقش مهم و موثری در شکل گیری و تحقق جشنواره فیلم کوتاه وارش که به میزبانی مازندران برگزار می شود و عضو شورای سیاستگذاری این رویداد مهم درعرصه فیلم کوتاه و تجربی بوده است.

هشتمین جشنواره بین المللی فیلم وارش ۲۹ تا ۲بهمن ماه در مازندران برگزار می شود.

کد خبر 2450923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha