به گزارش خبرنگار مهر، در این آیین که جمعه شب و با همت موسسه مردم نهاد نیما در نوشهر برگزار شد، از خدمات شش دهه ای مسعود کیمیایی کارگردان فیلمهای بیگانه بیا تا متروپل در عرصه فیلمسازی تقدیر شد.
همچنین از پرفسور رقیه بهزادی محقق و پژوهشگر، رویا نونهالی بازیگر سینما و تئاتر، محمدرضا اسحاقی هنرمند و نوازنده موسیقی بومی و سنتی مازندران تقدیر شد و یاد و خاطره بانوی فقید تئاتر ایران، ماه گل مهر نیز گرامیداشته شد.
خیابانی بنام نیما در نوشهر نامگذاری می شود
عیسی رمضانی نایب رئیس شورای شهر نوشهر در این مراسم از نامگذاری خیابانی به نام نیما در این شهر خبر داد و گفت: خیابان ۲۱ متری حد فاصل دهخدا و کورکورسر که در حال بازگشایی است به نام نیما نامگذاری می شود.
وی تصریح کرد: انشاالله بتوانیم با بضاعت کم و حداکثری که داریم در خدمات آنانی باشیم که در راه پیشرفت علم و ادب ایران اسلامی تلاش کرده اند.
در ادامه این مراسم، با نمایش مستندی از مجموعه فعالیتهای ماه گل مهر در عرصه بازیگری، یاد و خاطره این بانوی فقید تئاتر ایران گرامی داشته شد. در این مستند، بازیگران و کارگردانان نام آشنای تئاتر و سینمای کشور از جمله اکبر زنجانپور، گلاب آدینه، مریم سعادت به بیان خاطراتشان از ماه گل مهر پرداختند.
ماه گل مهر در دوم اردیبهشت سال جاری، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
در ادامه این مراسم، رقیه بهزادی محقق و پژوهشگر نیز درباره تاریخ مازندران به سخنرانی پرداخت. در ادامه آیین شب نشان نیما، گروه برداران محمدی به اجرای موسیقی سنتی با شعری درباره نیما و قطعه ای از موسیقی سریال پایتخت ۳ پرداختند و ادامه این مراسم نیز با هنرنمایی هنرمند موسیقی پاپ محمودآبادی همراه بود که در آیین شب نیمایی با قطعه ترانه ای از «مادر» و قطعه محلی «فیروزه جان و دختر آملی» به اجرا برنامه پرداخت که سنخیتی با نیما و آثار نیمایی نداشت و البته نشان نیمایی به این هنرمند اهدا شد.
تجلیل از محمدعلی کیا جانباز دوران دفاع مقدس از دیگر بخش های این مراسم بود که لوح سپاس و نشان نیمایی به این جانباز دوران دفاع مقدس از سوی فرمانداران شهرستانهای نوشهر و چالوس به وی اهداء شد.
در بخشی از مراسم، آثار و فیلمهای مسعود کیمیایی کارگردان سینمای ایران شامل بیگانه بیا، قیصر، گوزن ها، رضا موتوری، تجارت، ضیافت، رئیس، حکم، متروپل و ... مرور شد و در ادامه از تلاشهای ۶۰ ساله این کارگردان در عرصه فیلمسازی و سینمای ایران قدردانی شد.
در پایان مراسم نیمایی، از برخی از هنرمندان استان مازندران با اهدای نشان نیمایی تقدیر شد.
علی اسفندیاری متخلص به نیما یوشیج در ۲۱ آبان ماه ۱۲۷۴ خورشیدی در روستای یوش از توابع بخش بلده شهرستان نور مازندران دیده به جهان گشود و در ۱۳ دی ۱۳۳۸ در ۶۴ سالگی بر اثر بیماری ذات الریه دار فانی را وداع گفت.
نظر شما