پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۰۶

حجت‌الاسلام اسکندری خبر داد:

رشد ۱۰۰ درصدی مشارکت مداحان و شاعران آئینی قم در انتخابات کانون

رشد ۱۰۰ درصدی مشارکت مداحان و شاعران آئینی قم در انتخابات کانون

قم - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم از رشد ۱۰۰ درصدی مشارکت مداحان و شاعران آئینی در سومین دوره انتخابات این تشکل مذهبی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس اسکندری ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران با تقدیر از مداحان و شاعران آئینی که در سومین دوره انتخابات کانون مداحان و شاعران آئینی شرکت کردند اظهار کرد: در این دوره از انتخابات ۴۰۳ نفر از مداحان اهل بیت و شاعران آئینی شرکت کردند که در مقایسه با دوره دوم با رشد حدود ۱۰۰ درصدی مشارکت مداحان و شاعران آئینی مواجه هستیم.

وی این میزان رشد مشارکت را نشان دهنده دغدغه مندی مداحان و شاعران آئینی نسبت به ساماندهی این تشکل آئینی ذکر کرد و گفت: در دو دوره گذشته تلاش‌های خوبی برای ساماندهی این تشکل مذهبی انجام شده ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.

حجت‌الاسلام اسکندری ابراز امیدواری کرد که در سومین دوره کانون مداحان و شاعران آئینی تلاش بیشتری در راستای ساماندهی این تشکل مذهبی و پیگیری مطالبات جامعه مداحان و شاعران آئینی انجام شود.

به گفته حجت‌الاسلام اسکندری کاندیداهایی که نسبت آرای اعلام شده اعتراض دارند، باید تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه ۱۸ دی ماه نامه اعتراض خود را به اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم تقدیم کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.

در سومین دوره کانون شاعران و مداحان آئینی ۱۰ عضو اصلی و ۵ عضو علی البدل انتخاب شده و یک عضو این کانون در آینده از بین مداحان و شاعران خانم با برگزاری انتخابات مشخص می‌شود.

کد خبر 2455006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha