به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر تردد از مرز بین المللی مهران به عنوان مهمترین مرز زمینی کشور به عتبات عالیات فقط به صورت کاروانی انجام می شود و به این دلیل تردد زوار از این استان درآمد خاصی برای اهالی ندارد چرا که کاروان های حج و زیارت در انحصار شرکت ها قرار دارد علاوه بر این خود مردم استان هم برای رفت و آمد به عراق باید به صورت کاروانی تردد کنند.
بعد از ایام اربعین و خلق حماسه میزبانی مردم استان و شهرستان، رئیس سازمان حج و زیارت کشور اعلام کرد: سهمیه ویژه ای برای مردم استان ایلام به طور روزانه تا ۱۵۰ نفر به صورت انفرادی بدون در نظر گرفتن ضوابط و تشریفات در نظر گرفته می شود.
اما با گذشت زمان متاسفانه حداقل انتظار مردم استان از مسئولان کشوری برای تردد انفرادی محقق نشده و گویا این قضیه به فراموشی سپرده شده است.
سهمیه مردم استان برای تردد انفرادی هنوز ابلاغ نشده است
حسین عبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسئله سهمیه ویژه که از سوی مسئولان حج و زیارت برای مردم استان در نظر گرفته شده هنوز به طور رسمی ابلاغ نشده و این مسئله نیازمند تشریفات اداری و ضوابط است.
وی بیان داشت: استان ایلام با توجه مرز مهران مهمترین مرکز تردد زوار محسوب می شود که باید از این ظرفیت برای توسعه استان استفاده کرد.
این مسئول عنوان کرد: به طور قطع در نظر گرفتن سهمیه ویژه برای مردم استان پیگیری می شود و این مهم باید در چارچوب قوانین و مقررات ابلاغ شود.
عبادی تصریح کرد: پایانه مرزی مهران ظرفیت های بسیار زیادی برای تردد زائران دارد و هم اکنون روزانه بیش از پنج هزار نفر از مرز تردد می کنند.
سهمیه ۱۵۰ نفری مردم استان پیگیری می شود
محمدرضا مروارید استاندار ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیگیری های جدی برای سهمیه ویژه مردم استان به صورت انفرادی انجام شده و سهمیه ۱۵۰ نفری برای مردم استان در نظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد: این حق مردم استان ایلام که از مرز مهران امتیازات ویژه برای تردد داشته باشند و پس از مهمان نوازی مردم استان در ایام اربعین این مهم به طور جدی باید محقق شود.
استاندار ایلام افزود: مرز مهران یکی از اولویت های مهم دولت و مسولان ارشد استانی برای توسعه است و هم اکنون منطقه آزاد تجاری نیز به تصویب رسیده که قطعا برای توسعه همه جانبه استان بسیار حائز اهمیت است.
مروارید افزود: ظرفیت استفاده حداکثری از مرز مهران برای اشتغال و توسعه استان با استفاده از سرمایه گذاری های دولت و بخش خصوصی نیز فراهم شده است.
وی بیان داشت: توجه به زیرساختهای مرز مهران مثل فرودگاه، راه آهن، چهار بانده کردن و ...نیز در حال پیگیری است که به طور قطع این موارد از نیازهای بسیار ضروری استان و مرز هستند.
ایجاد کنسولگری عراق در ایلام، وعده ای که هنوز محقق نشده است
یکی از مهمترین مشکلات مرز مهران هم اکنون نبود کنسولگری عراق در استان ایلام است که با توجه به حجم زیاد زائران و در صورت تصویب سهمیه ویژ مردم استان برای تردد انفرادی وجود این کنسولگری در استان برای صدور ویزا بسیار ضروری است.
متاسفانه طی هشت سال گذشته وعده های فراوانی برای ایجاد کنسولگری عراق در استان داده شده که متاسفانه این مهم نیز محقق نشده است.
نظر شما